Nazlizengin S.a kizlar ben 17 haftalik hamileyim yaklasik bir aydir hangi doktora gidersem gidryim bebegin gelişmemiş 1 ay geride diyolar kafasinda su artişi var saglikli durmuyo diyolar bu benim ikinci gebeligim ilkiminde 10 haftalikken kalbi durdu buda ikinci gebeligim cok korkuyorum canli bi bebegin kalbini durdurup alalim diyolar ben istemiyorum aranizda bu durumu yasayip bebegini saglikla doguran varmi 😔
Superfreshlerim Nazlizengin Allah yardımcınız olsun, hiç bir bilgim yok postunuz üstte kalsın diye yazdım
Kayraruzgar Nazlizengin geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına,konuyla ilgili bilgim yok üstte kalsın
Nilya Nazlizengin amniyosentez yaptır doktorlara güvenmiyorsan. Ayrıca bunu bile bile doğurmak istiyorsanız karar size kalmış. Doktorlar alalım demez bence boşuna. Sizin yaşamınızı karnınızda oldukça tehlikeye sokacak bir durum varsa derler.
Berramm Nazlizengin Cnm benim kuzenimde 8 aylik hamileyken % 60 engelli doğar doğurursan bile yaşamaz dediler kaç tane hastaneye gittiyse aynısını söylediler bakirkoy hastanesinde heyet bile toplandı alalım bebeğini dediler ama kuzenim kabul etmedi ne olursa olsun dogurucam dedi ve sapa saglam digdu cok şükür şu anda 6 aylik oldu bile o kadar güzel bir çocuk ki maşallah yani allahın işi belki olmuyo belkide rabbim seni böyle sınıyordur iyice düşün öyle karar ver rabbim yardımcın olsun
Nazlizengin Nilya peki canli bi bebegi hareket ettigini goruyorum kalbinin attigini duyuyorum hareketini bile kendim hisediyorum nasil aldira bilirim ki bana senin icin tehlike demiyolar ki
Akfth Valla bellide olmuyir bakmissin sapasaglam cocuklar diguyor Iyi bir hastane diktora git birkez daha
Osgem2019 Akfth ama bu 2 ki test değil doktorlar bedensel sorunu var diyor yani 2 haftadan sonra ileri veya geri olması anormalmiş 1 ay geri baya geri oluyor birkaç doktora daha gidip karar verebilir
2202020 Nazlizengin iyi bi profesöre gidin ayrıntılı bakıp söyler tek doktor değil birkaçı aynı şeyi söylüyorsa karar senin tabiki
Gulsahcann Nazlizengin canım bikaç doktora daha git sağlıksız derken ne demek istiyorlar bunu bi tam öğren Bi hocaya danış sonucta bebek aldırmak bir cinayet. Yani şöyle ki engelli ise aldırmak büyük günah ama sana zarar veren bişeyse doğma sansı yoksa ne bilim başka bir durum varsa alınması gercekten gerekiyorsa o ayrı bir durum. Ama doğar yaşamaz derlerse bile ben doğurmak isterdim bilmiyorum ya cok zor Allah yardımcın olsun
Nilya Nazlizengin aynı durumu yaşayan kişiler gördüm. Doktorlar doğsa dahi yaşayamaz diyor böyle durumda. Yoksa hiç bir doltorun bunu kolay kolay diyeceğini sanmıyorum. Kendin diyorsun hangi doktora gittiysem aynı şeyindiyor diye. Doktorların bebeği alma politikası yoktur. Sırf bu yüzden devlet hastanelerinde cinsiyet bakılmaz
sevval55 Canım down sendromlu falan olsa tabıkı büyüt aldırmakzorunda degilsin ama gelisim geriliğinde genelde alıyorlsr dusunsene beyni olusmamıs oluyor yada baska bir organı olmuyor sen yine fikir al baska doktkorlara gorun ama mantıklı karar ver🙏🏻
Nazlizengin Berramm aynen oyle cnm yok zaten allah korusun kalbi durmadigi surece aldirmak istemiyorum ben o aciyi bir kere yasadim bidaha yaşamak istemiyorum insanin canindan can gidiyoo rabbim kimseye yaşatmasin cok zorr😔
Esrntltrn Doktorlar sadece gördükleri durumu söyleyebilirler aldır veya aldırma deme hakkına kesinlikle sahip olduklarını düsünmüyorum. O senin bebeğin senin canından kimseden etkilenmemeni öneririm. Allah insallah sifa verir
Akfth Nazlizengin bizim bi tanidikta oyle dediler biliyomuaun beyinde su fazla su fazla cocuk dogu masqllah hic biseyi yok kadin ne aglamisti ama aldirmadi Bu bir imtihan sinav rabbim gecmeni ve saglikla kucagina apmayi nasip etsin insallah
Elasusaime Nazlizengin Öncelikle allah yardımcınız olsun ablamin başına gelişmişti aynı durum inanin psikolojisı bozulmuştu resmen kürdaş olmayı göze aldı sonra ne olduysa ablam gelirse allahtan geliyor başım gözüm üstüne dedi. Ve dünyaya getırdı inanin sapa sağlam şuan 5 yasında bazen tıptada yanilmalar ola biliyor siz dua edın
Tuanaaam Nazlizengin Canım aynısı benim başımada geldi bende gerileme değil kafasının arkasında sıvı toplanmış dedi en iyi doktorlara gittim hepsi aynısını diyor ben allahıma bıraktım ondan bütün hastalarımıza şafi ismiyle şifa vermesini diliyorum.Senin olayına gelirsek aynısını arkadaşımın cicugunada demişlerdi yaşamaz bu çocuk diye gelişim geriliği vardı şuan 3 aylık maşallah dünya güzeli sapasağlam doğdu.icinizi siz ferah tutun
Nazlizengin Tuanaaam banada dua edin lutfen rabbim benim mis kokulu yavrumuda kucagima almayi nasip etsin isallah butun doktorlar yanilir isallah 🤲
gulyagmur33 Nazlizengin kuzenimin bebeği içinde bir sürü şey söylediler aldırmanız lazım dediler amniyosentez yaptırdı hiçbişe çıkmadı farklı doktorlara götürdü bebek sapasağlam dediler ve bugün doğum yaptı Allaha şükür ikiside gayet sağlıklı 🙏🏻Farklı doktorlara gitmeden bütün yolları denemeden karar vermeyin lütfen
Nazlizengin gulyagmur33 isterse butun doktorlar ayni seyi desin rabbim onu bana vermişse vardir bir bildigi aldirmayi asla dusunmuyorum zaten 🤲