Burcuaec Sonunda bende hikayemi yazıyorum. Kilo almaları yavaşladı diye son anda tarihe karar verdik doktorumla. Sezeryan günü olmadığı için aç geldiğim hastanede 16:30 a kadar bekledim. Sezeryan sırasında da kanamam olduğu için zor bir süreçti. Bebeklerin biri 2360 diğeri 2410 gram doğdular. Başkent hastanesi 2500 gram altını bir sıkıntı olmasa dahi gözetim altına alıyor. Bu sebeple bebeklerim yanımda değil ama çok şükür iyiler biliyorum. Bana gelecek olursak zor bir sezeryan ve haliyle ağrılı bir süreç. Yavaş yavaş ağrılarım azalmaya başladı yürürkende azalacak inşallah ve bebeklerimi ziyarete gidebileceğim. Sütü sorarsanız malesef henüz gelmedi 2 saatte bir pompa ile uyarıyoruz. Süt konusunda - ağrıyı azaltmak konusunda ve gaz çıkarma konusunda tavsiyeleri bekliyorum 🙏
Superfreshlerim Burcuaec maaşallah gayet güzel kiloları keşke benimkilerde o kadar büyüse🤲🏻🤲🏻Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeklerinize, size de geçmiş olsun inşallah kısa zamanda toparlarsınız
Aysemlg Burcuaec maşallah Allah analı babalı büyütsün. Agrın olsada ara ara yürümeye çalış gaz için ben rezene çayı ve su çok tükettim. İşe de yaradı
Zeynepzeze Yaa MaşaALLAH 💛 Sağlıkla büyüsün, hayırlı ömürleri olsun miniklerin🍀 Stres yapmayın size çok ihtiyaçları var şu anda bir an önce kavuşursunuz umarım
Muu_1906 @Burcuaec maşallah , inşallah kısa süredede yavrularınıza kavuşursunuz. Hayırlı olsun darısı başımıza.Çift yumurta mı tekmiydi ikizleriniz kaçıncı haftada doğum yaptınız. Başkentte doktorunuz kimdi.😊