hndgkct Kızlar ben 10 ay önce falan bir hamilelik geçirdim ve 10 haftallıkken bebeğimi kaybettim doktora gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum daha sonra biz hazır hissetmedik kendimizi ve ara verdik şuan korunmuyoruz ve kendimi hamile gibi hissediyorum ve daha ilk aydan bakalım adet günüme 12 gün kaldı beklemedeyim yine korkuyorum aynı şeyler basıma gelicek diye 😐 siz de kürtajdan sonra benim gibi bu durumu yaşadıktan sonra sağlıklı bir gebeliğiniz oldu mu 🤔
Minicikkiz hndgkct canım meraba 3 ay önce bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim. Kurtajdan 3 ay sonra hemen hamile kaliniyomus. Ama ben bu ayda istemedim hep korundum sonra dedik olsun iki defa korunmadim. Benimde adetime 10 gün var. Yani şuan seninle aynıyım 😊 2 defada kalinirmi bilmiyorum ama hayırlısı artık devam etcem.
Simos44 hndgkct tabi ki oldu günümüz de bir çok insan ilk gebelikte bu gibi sorunlar yaşıyor. Bende 8 haftalık kürtaj oldum. Bir sene ara verdim. İstedikten beş Ay sonra hamile kaldım Şu an her şey yolunda çok şükür. Sen dua et ve İnan olur inşallah
EUEUEU hndgkct etrafımda böyle olanlar var hepsininde sağlıklı bi gebeliği oldu ama insan ilkini böyle atlatınca 2.de çok korkuyo tedirgin oluyo. İnşallah Rabm sizede fazla aratmadan verir bir yavrucak. İçinizi ferah tutun Rabbm ne isterse o oluyor
hndgkct Minicikkiz karnım ve kasıklarım ağrıyor canım sık idrara çıkıyorum ve göğüslerde hafif dolgunluk olmaya başladı 🙏 bakalım hayırlısı olsun bi 5 gün sonra falan erken gebelik testi yapıcam çok merak ediyorum belki de çok istediğim için öyle düşünüyorum ♥️ Sana da çok geçmiş olsun canım Allah tekrardan nasip etsin inşallah ikimize de 🙏
Minicikkiz hndgkct kasiklarin arada agiriyosa ve goyuslerin sertlestiyse kesin hamilesindir. 😊 Ay bana kesin yaz hamile olduğunda 😊 benim sadece arada kasıklarım agiriyo goysumde sertlik yok o yüzden umudumda yok. Sanada çok geçmis olsun 🙏
Minicikkiz hndgkct kasiklarin arada agiriyosa ve goyuslerin sertlestiyse kesin hamilesindir. 😊 Ay bana kesin yaz hamile olduğunda 😊 benim sadece arada kasıklarım agiriyo goysumde sertlik yok o yüzden umudumda yok. Sanada çok geçmis olsun 🙏
hndgkct Minicikkiz inşallah canım benim bende çok istiyorum bakalım Allah hayırlısını versin hepimize 🙏🧿
Smyye_ Bnde bir sene önce kurtaj oldum, 2bucuk aylıkken bebegımın kalbi durdu, su an 5 bucuk aylık hamıleyım herşey yolunda cok sukur, sorunsuz ve rahat bi gebelik yaşıyorum, başlarda yıne kalbi duracak, bi şey olacak dıye çok paranoyaklık yaptım ama onları da atlattım🤗 Rabbim sana da hayırlı evlatlar nasıp etsın, hersey Allah'ın taktırı ne yapsak da kaderde olaaanı yasıyoruz, o bebek nasıp olacaksa korkma bi şey olmaz zaten
hndgkct Smyye_ ay inşalah canım eğer ki hamile kalırsam napıcam nasıl zaman geçicek diye hep düşünüyorum her defasında uykularım kaçıyor aslında mantıklı olmak lazım yaşancak varsa yaşanır inşallah hamileyimdir bebeğim benimledir 🙏🙏🙏
Seyma1234 hndgkct merhaba kürtajdan 3 ay sonra hamile kaldım çok şükür 7 aylık bir gebeliğim var şuan o korkular hiç bitmiyor malesef önemli olan Allaha bırakmak biraz öyle rahatlıyor insan 🙏hakkınız da hayırlısı olsn
Deletedmom00012 hndgkct bende kürtaj olmak zorunda kaldım ve iki ay korunduk. 3. Ay olmadı 4. Ayda oldu
seyma281015 Ben 9 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durdu. 40 gün sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim, yani hiç adet olmadan 😊 şimdi 16 günlük oğlum elhamdulillah ❣️ Rabbim sizlere de nasip etsin tez zamanda
Ay-Bek hndgkct Benim de ilk hamileliğimde kalbi durduğu için öldü. İkinciye hamile kaldıktan sonra yine kalbi durdu öldü. Genetik testlerimi ve eşimle kromozom analizimi yaptırdık. Bende kan pıhtılaşması çıktı. Şimdi üçüncüye hamileyim hamilelikten üç ay önce her gün aspirin içmeye başladım. Kese oluşunca da her gün karnımdan kan sulandırıcı iğne yapacağım. Bence sen de bütün testlerini yaptır öyle hamile kal canım.
hndgkct Ay-Bek bakalım canım şuan kendimi hamile gibi hissediyorum belki de istediğim için öyle düşünüyorum öğrenir öğrenmez doktora gidiceğim zaten ne önlem alınacaksa alınsın diye kuzum bende korkuyorum çünkü yine aynı şeyleri yaşamaktan. İnşallah öyle bir sorunum yoktur😟