Defnenaz 2 ağustos son adetim. 4+4 görünüyorum. Dün betam 587 idi. Yarın mı yapsam beta hcg die düşünüyorum. Pazartesi görünmedi kese :(
_vesileaksoy Defnenaz bende son adet tarihi 3 agustos 4+3 gozukuyorum dun beta 401 di kese anca haftaya gozukur
SbnmTlg Defnenaz Canım benim hcg 4812 iken kese görünmedi. 3 gün sonra gittiğimde gördük çok şükür. Endişelenme daha çok erken.
Defnenaz _vesileaksoy 2 ye yakın katlıyor gün aşırı. Yanlışınız var 1500 üstünde belli olmaya başlar ultrasonda. Benim 4. Gebeliğim.
Defnenaz Pazartesi sabah 10.30 beta 587 Çarşamba (bugün) sabah 08.30 beta 900 :( Doktor sorun yok dedi ama içime sinmedi
_vesileaksoy Defnenaz en az yuzde 60 arfmis olmasi lazim degerin artmis iste hem saat farki cok fardekiyor ayni saatte verseydin keske
Aliss_36 Kızlar ben sadece betayı bir kere yaptırdım oda gebeliği kesinleştirmek için. Süreklimi yapmam gerekiyor
_vesileaksoy Aliss_36 iki katina çıkıyor mu diye bak canim iki uc kez bazen kimyasal olabiliyr ben uc kez yaptim daha da yapmadm cuma doktora gitcem kac haftaliksin keseyi falan gordunmu
Aliss_36 4 haftalığım kesey gördüm pazarteside bebeği görmek için gidicem inşAllah, keseyi gördüğüme göre gerek yok herhalde..
_vesileaksoy Aliss_36 aynrn canim keseyi gormussun gerek yok beta bakmana bende cuma gidicem 4+4 oldum pazartesi gunu vetam 401di cumq gunu keseyi gorebilcekmiyim cok merak ettim ne guzel sen gormussun hemen 😊
Gunayyy6 _vesileaksoy canım 5 haftada kese görülür ondan sonra 6 7 8 bazende geç dolelnemye bağlı 9 haftalar arasi kalp atışları duyulur
Aliss_36 Gunayyy6 ben 4 haftalığım ve gördüm doktor 4-5. Haftalarda kese görünür dedi. Resim atmayı bilsemde atsam