Sumecee 35+3 üm bir haftadır her gece yatağa yatınca başlayan uzun süre geçmeyen karın ya da mide ağrım var kusma hissi de oluyor bazen ağrım üşütme ağrısına çok benziyor aynı durumu yaşayan ya da bilgisi olan var mı doktora gitmeli miyim?
Ozzy Sumecee bende 35. Haftamdayım ve bu gece aynı anlattıklarını yaşadım ilk kez bende bekleyeyim burda.
gulyagmur33 Sumecee günümüz aynı sizinle bende çok yaşıyorum bu durumu yarın kontrolüm var doktora sorcam artık sizde bi görünün bence ama bu zamanlarda genelde yalancı doğum ağrıları olduğu söyleniyor ama belli de olmaz tabi doktorumuza görünmeliyiz
Hllswm Cnm bende de aynısı oluyodu erken dogum sancısıymıs nstde 75 80lere cıktı sancım 35+1de yatırdılar serumla durdurdular rahim agzım kısalmıs 29mm olmus.. 31haftada 50mm di.. Ciğer geliştirici yaptılar iki gün sonra kendi isteğimle cıktım.. Evde tuvalet dısı kalkmak yok 2 hafta
Sumecee Hllswm sabah oldu hala geçmemiş o ağrı hafif belimde de var bi ağrı sizce doktora gitmeli miyim sizin belirtiler nasıldı
Hllswm 2 hafta yatıcam 37 olsunda allahın izniyle sonra ne zmn geliyosa gelsin afacan dedi doktorum ilk hedef 37 allahın izniyle dua edin nolursunuz 😔
Sumecee gulyagmur33 gulyagmur33 sonucu buraya da bildirir misiniz ben geçmezse akşam acile gitmeyi düşünüyorum çünkü doktorum izne ayrılmış 😗
gulyagmur33 Sumecee kontrole gittim bugün sordum doktora bebek büyüdükçe normal bu ağrılar dedi ama sizin çok ağrınız olursa yine bi doktora görünün herkesin bünyesi farklı sonuçta
Sumecee gulyagmur33 Benim ağrım geçti çok şükür gitmedim doktora,sabahları belime vuran ağrı oluyor sadece o da yalancı sancılardır büyük ihtimalle.