Sevgimelegim gizzemka ilk oglusda 2758 kg dogurmusdum 39+4 de dogum sancisi cok kotuydu ama cikartmasi kolaydi 🤭🤭 icden iki dikis atilmisdi oda, cabuk toparlasin diye. Bu buyuk cikarsa yandimm
gizzemka Sevgimelegim maşallah allah bagıslasın🙏🏼 39+0 da 3.600dedi doktor (maşallah) persembe gidicem bakalm Kaç oldu cıkarması zor olur diyo😬😬😬😬
Sevgimelegim Ruyaninprensi ya zaten 39+4 olmussun karninda nasil, gelisim geriligi olabilir. Ayrintiliya ne gerek var son zamandq ozamqn, baslatsinlar dogumunu off
Ruyaninprensi Sevgimelegim bende öyle dedim kabul etmediler ve özele karar verdik yarın kısmet olursa doğuma gidiyorum dua et olurmu 🤲
Sevgimelegim gizzemka bencede cikarmasi zor olurc🤣🤣 korkutmak gibi olmasinda bilmem ben nasil cikarticam Allah, hepimize kolaylik versin insaAllah 💕💕
Sevgimelegim gizzemka bugun kontrol gittim cati muayenesi oldum belki bi umit gelebilir dedi 🤭🤭 3500 kg imis bakalim dogunca, nekadar olacak. Tabi 500 asagi 500 gr yukari bu hesaplamalar. 1,5 cm acilmam varmis ama bende umit yok 40+2 olduk
Sevgimelegim Ruyaninprensi en iyisi dogum suan senin icin canim bol bol dua edecegim insaAllah carcabuk bi avazda kurtulursun da sagsaglim kucagina alirsin bebisini 💕💕💕💕💕 kafana takmamaya calis hicbiseyi. Herseyi oluruna birak yuzup yuzup kuyruguna gelmisiz Allah var 💕
Ruyaninprensi Sevgimelegim saol kuzum ALLAH razı olsun allah hepimizi bi avazda kurtsrsin heycan var tabi sabahi nasil etcem bilmiom
gizzemka Sevgimelegim hayırlısı olsun cnm hadi inşallah nst de sancın cıktımı benım cıkmadı suyuda iyimiş ama bekletmicez fazla zaten önde gidiyo
Aliasaf16 39+5 bizimki de gelmeye niyetli değil ama dün gece iki saatte bir sancı geldi doğuracam sandım sabah kalktım bişey yok anlamadım
Dilanserdar Arkadaşlar bebeğinizin hareketlimi bende aynı haftalardaym2gündür harektleri çokk azaldı kormam gerekşyomu normal mi
gizzemka Dilanserdar hareketleri azaldıysa doktora görunebılırsin korkma ama doktor nst baglasın. kacıncı haftadasın
Sevgimelegim gizzemka Dilanserdar Ben sabah dogum yaptim, darisi size kizlar 40+3 09:05 kucagima aldim.
Sevgimelegim gizzemka yok sancim cikmadi ama suanda saat 16, dan, buyana sanci gidip geliyor 20:00 /bu zamana siddeti fszlalasti ama araligi uzun suruyor. Yarin oglen aksam, dogum var gibi. Oglumdada bøyle olmusdum. Allahdan ilk tecrube var.
Dilanserdar gizzemka 39 daym belki kanala inmiştir yeri daralmıştır dedim ama bakim hiç etmezse yarın sabah gitcem erkenden
Sevgimelegim Dilanserdar kanala inmisdir kesin ve yeride daraldigi icin cok normal, hareketinin az olmasi. Bugun kontrolde dediler en az gunde 10,defa hissetsende yeterli yer kisitli diye
Sevgimelegim titebouille ben nisan beklemekden bi hal oldum ama malesef gelmedi 🤭🤭 Allahim bi avazda kurtarsin cok cok cok kutsal bir mucize Allahdan gelen hepinize tattirsin canim 💕