Merveeex Kızlar şimdi ben folik asit kullandım 11. Haftam bitmek üzere doktora gideceğim folik asit keseceğini söylemişti. Şimdi ne kullanacağım ne verecek bana ?
Duuyguum Merveeex bana balık hapı vermişti canm ocean mumy diye hala içiyorum Doğuma kadar da iç dedi
Simos44 Merveeex bir çok doktor folik asiti tamamen kesmiyor hatta emzirme döneminde bile devam edenler var. Zaten multivitaminlerin içinde de oluyor düşük dozda. Diğerlerini de benim yaşadığım ülkede herkesin ihtiyacına göre başlıyorlar ama orda bilemiyorum ?
Ecemsbaby Merveeex bana da omega 3 verdi içeriğinde vitaminler ve balık yağı folik asit yine mevcut, magnezyum verdi kramp olma ihtimaline karşı sanırım, d vitamini damla verdi 😊 bebiş depoları boşaltıyormuş 3aydan sonra iyice
Svgcn Duuyguum merhaba. Kaç haftalıksınız. Bende ocean mummy kullanıyordum. Ama dr 20. Haftada bıraktırdı. Kan ilacı ve devit 3 kullanmamı söyledi
Duuyguum Merveeex maltofer diye kan Demir hapı vermişti ama 16. Haftamda vermişti galiba bunu biraz daha geç içmeye başladım çünkü öyle hatırlıyorum
Neslihant Merveeex size rutin tahlil yapacaktır. Ona gore karar verir. Hangi vitaminler oldugu braz doktora gorede değişiyor. Genelde demir,d vitamini,omega3 basliyorlr. Son haftalara dgru kramplari önlemek amaciyla magnezyum calsiun
Ggizemsnl Bana 12. Haftadan sonra vegneferon( kan ilacı) ve decavit (d vitamini ) verdi. 16. Haftada bu ilaçlara ek magnorm yazdı. Kramplarım vardı çünkü. Doğuma 5 gün var hala kullanıyorum, Doğumdan sonrada kullan dedi hemen bırakma dedi bana.
Gizemkayra Bana decavit ve geno sanol fero diye ılac verdi bu hafta hemşirede devit3verdi . Valla devir 3aklıma geldikçe içiyorum dıgerlerı bırde gun arayla
Ecemsbaby Simos44 aynen canım benim doktorum da multivitamin verdi içeriğinde bu zamana kadar aldığım dozun aynı oranında folik asit mevcut. Bende gerekli buluyorum açıkcası vücudun yeni hücreler üretmesini ve korunmasını sağlıyor özellikle ilk aylarda beslenemeyen anne adayları için çok faydalı.
Duuyguum Svgcn 25+4 üm canm gerek görmemiştir belki canm ben decavitte kullanıyordum balık hapını verince decaviti bırak demişti belki devit kullanıyorsun diye bıraktırmıştır balık hapını