Egeymen Deletedmom0071 AA ben de şimdi baktım geçmiyormuş benim aklımda geçiyor diye kalmış peygamberimizin torunu diye öyle kaldı herhalde kusura bakmayın hep hamilelikte bunlar ☺️
Deletedmom0071 Egeymen hem torunu hem kızı ama Kur’anda geçmez ☺️ Kur’anda sadece 1 kadının ismi geçer o da Hz. Meryem’dir 🙋🏻♀️🌸
Egeymen Medine_1992 torununun adı da Zeynep, Hz. ali ve Hz. Fatıma'nın kızı, Hasan ve Hüseyin'i kız kardeşi
Medine_1992 Egeymen onu biliyorum canım 😁hz Zeynep deyince akla ilk kızı geliyor benim ondan dedim torunu deyince çok sevdiğim bir isim ama çok cevremde ailem de var ya napsam bilmiyorum İsra güzel mi sizce
Deletedmom0071 Egeymen yok canım estağfirullah ne kusuru ☺️ Burda bazı insanlar şu Kuranda geçiyor bu geçmiyor diye bilmişlik taslıyorlar ayet örnek ver diyince de hakaret ediyorlar Allah razı olsun siz öyle değilsiniz ☺️🙋🏻♀️🌸
Egeymen Medine_1992 işte çevremizde neye göre koyulmuşsa o isim ve anlamı geliyor aklımıza ilk ☺️ güzel geliyor kulağa anlamı nedir?
BlsnMhmtKvc ftscebeci71 başta bizde Kuran'da geçen olsun illa dedik ama kuranda geçen her isimde çok anlamlı olmuyo açıkçası yine sizin düşünceniz tabi ama biz ASLİSAH koyucaz hayrlisyla insllah 😊
Egeymen Deletedmom0071 yok canım bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sonuçta bilmiyormuşum ya da unutmuşum öğrenmiş hatırlamış oldum Allah razı olsun ☺️
Medine_1992 Egeymen peygamber efendimizin miraç gecesi ğöge yükselme olayı canım kuranın 17.suresi ikra da güzel galiba ikisinden birini koyacaz
Egeymen Medine_1992 İkra ismini duydum çevremde çok yok ama bence İkra ismi daha güzel ne biliyim daha naif geliyor söylerken ☺️
bahar_inci ftscebeci71 33 haftalığız kızımın adı inci olucak inşanlah kısa ve anlamlı çok güzel bi isim bence 😍