Missavokado Sinem35 çok değişik bir sistemleri var ozaman kimsenin kimseden haberi yok galba herkez farklı konuşuyor çünkü
gzdalp Kızlar önemli bir sorum var. 7 haftalık hamileyim medical park hastanesinde buket hanım doktorum. Benden bir sürü test istedi. Hemogram, AKŞ,AST,ALT, total protein,albumin,BUN,creatinin,TSH,hbsAG, anti hbs, anti hcv,anti hıv,tıt,vit d,vit b12,ferritin,HbA1C,Toxoplazma IGM,G , Rubella IgM.G, CMV IgM,G . Bu testleri hastane 1000 tl civarı, labarotuvarlar 800 tl ye yapıyorlar. Sağlık ocağında da yaptırabilirsin dedi doktor ama sordum hepsini yapmadıklarını söylediler. Siz de bu kadar test istendi mi ve nereye ne kadara yaptırdınız? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Buket38 gzdalp devlette yada egede yaptır canim bende yaptırdim ama icinden 2 3 tanesi yok sadece egede muhtemelen vardir 1000 tl nedir yani yuh medicali bu yüzden sevmiyorum herşeyden para alıyorlar
DuyguMengiOktay gzdalp bunlarin bir cogunu saglik ocaginda yaptirdim. Sadece protein, billuribin,vb zaten idrar testi onlari medicalde 60 tl ye yaptirdm
EzgiKizilates gzdalp ben sağlık ocağında yaptırdım hatta baya ayrıntılıydı 3 tüp kan aldılar nasıl yapmazlar 🤨
tuanis35 gzdalp devlete yaptır ya da başka özel hastaneleri ara sor şimdiden 1000 TL çıkmasın cebinden her sağlık ocağı detaylı yapmıyor bizimkisi mesela :/ ben ozel tinaztepede 120 gibi bir rakama yaptırmıştım ilk zamanlar
EzgiKizilates Buket38 medical nerden para alırım diye bakıyor özel sigortam olduğu halde gitmiyorum oraya. İstanbul’da çalışırkende iş yerim medicalle anlaşmalıydı ona rağmen ne yapıp edip bir şeyler fatura ediyorlar bir seruma 600 tl istediklerini biliyorum 2 sene önce 🤨
tubish Brc35 sebahat hanım sanırım ebeside degilmi. Peki cevrenizdeki dogum yapan arkadaslarindan falan dogum ucreti hakkinda bir bilginiz varmı? Doktor ayri hastane ayri aliyormus sanırım ebe de ayri bir ucret aliyormu nasil oluyor? Ben muayene ucretini biliyorum birtek 250 lira demislerdi
Brc35 tubish evet doktorun ücreti 3bin hastane de 4 farklı hastane var hepsi ayrı ücret veriyor ebe ayrıca para istemiyormuş ama verenler de olmuş müjde gibi :)
tubish eeeqq evet dediğiniz gibi aslında soguk olsada isinde iyi olması yeter ama ne bileyim soguk olunca da ben kendimi kasıyorum dogum esnasında da nasıl bir doktor olduğuda önemli dogumdada kendimi kasmak istemem açıkçası 😔
esry Narcicegi Merhaba dun erken dogum tehlikesi nedeni ile bir gece ege polde kaldim. bugun esim sordugunda 1900 tl dediler normal sezeryan ayni ucretmis. benim doktorum disaridan geldigi icin ona ayri para vericez tabi ama acaba bir ara sikayet var da herkes 2600 tl olarak zam geldigi icin sikayet etmisti zam mi geri mi aldilar emin degilim. Kismetse ekimde dogumum o zaman gorecegiz :)
bhdrrabia Cerencan ben kesinlikle egepol derim eşim polis doğu görevi çıktı taşınıyoruz şuan orada doğum yapacak olsaydım lesin egepol derdim kontrollerime gitmiştim çok seviyorum o hastaneyi
Ecrinimleyla Kezo canım bende şu an oraya gidiyorum ve doktorum Osman bey Doğum yaptın mı acaba merak ettim
gzdalp Kızlar merhaba medicalparka gidiyorum ben doktorum ikili test istedi haftaya yaptırıcam. Medicalparkın ikili testi ne kadara yaptığını biliyor musunuz? Soramadım o an doktora.
Guji gzdalp ben yaklaşık 8 hafta önce yaptırdım Medical Park’ta, özel sigortam Yok, memurum, 416 TL ödedik. Zam gelmiş olabilir tabi🤨