Buket38 tubish ben iki kere gittim sonra emre beye geçtim emre de hic konusmuyo ruhsuz geldi bana cenk beyin cerrahisi cok iyiymiş onu da bi ebe arkadaş var beraber çalışmışlar yıllarca o söyledi simdi geri dönmeye yüzüm yok vaktim az kaldi çünkü 😀
tubish Buket38 Ebe siz Cenk beyi değiştirdikten sonra mi cerrahisi çok iyi falan diye söylemişti size. Siz Cenk beyde neyden memnun kalmayıp değiştirdiniz acaba
eeeqq Buket38 Bende cenk beye gidiyorum. İçine hangisi sindiyse onu tercih et boşver yüzüm yok diye düşünme.Emrenin hep sezeryan yaptığını duydum
Buket38 Sirinsirin cok soguk geliyo bana emre bey bende ona gidiyorum ben soru sormadan konusmuyo meselâ hic tansiyonumu olcmuyo daha hic tartiya cikarmadi kilo takibimi yapmadi kan tahlili ben demesem yapmiyo gibi gibi gibi son zamanlarım olmasa değiştircem:(
Sirinsirin Buket38 hiç kafana takma bile,sonuna kadar güven. Tansiyonu nst ölçümünde kızlar alıyordu. Gereken şeyleri hep zamanında söyledi.Soğuk kanlı sadece,ama emin ol doğumda çok başarılı
Burcuckc Tba89 ben tunç candaya gidiyordum doğum yaptım iyi bir doktor memnundum ben sezeryan oldum hiçbir sıkıntı ağrı sızı yaşayamadım ertesi gün ayağa kalktım
Buket38 tubish aynen degistirmistim sonra ogrendim. Ama normal doğumda cerrahilik bisi yok ebeler önemli. Sezeryanda cerrahi devreye giriyor ama ben emre bey hakkında da hep iyi şeyler duyuyom.
tubish Sirinsirin doğumunuz sezeryan mi oldu normal mi ? Can hastanesinden doğumda memnun kaldinizmi ebeleri falan nasıl dogumda ebede cok onemli diyorlar çünkü
Sirinsirin tubish ben isteğe bağlı sezaryen oldum. Hemşireler hasta bakıcılar ve ebeler hep bayandı. Hepsi donanımlı ve güleryüzlüydü. Çok memnun kaldım. İyi ki Emre beyi ve Can hastanesini tercih etmişim. Kısa sürede de toparlandım
tubish Buket38 evet bende emre bey hakkında iyi şeyler okudum hep Cenk beyi tercih etmemin sebebi hem bir arkadasım önermişti hemde yaş olarak falanda sanki daha tecrübeli gelmişti 😂 ama şimdide kararsızım çünkü muayenelerde falan ilgisiz geliyor
tubish Sirinsirin ne mutlu sizin adınıza geçmiş olsun saglikla büyüsün insallah bebisiniz. Ebeler ve hasta bakıcılar iyiyse çok güzel çünkü doktor kadar doğumda onlarida cok görüyormuşuz hatta belki daha fazla. Sezeryan da eşiniz doğuma girdimi daha doğrusu siz böyle bisey istediniz mi. Bazi hastaneler sezeryan doguma esleri almıyorlarmışta o yüzden sordum
Sirinsirin tubish ben doğuma girmesini çok istedim,normal olunca alıyorlar ama sezaryende almıyolar. İyi ki de almamışlar. Ameliyat sonuçta,yarı uyanık oluyo insan. Toplam 20-30dk süren bişey zaten,bence gözü kapalı güvenebilirsiniz. Hem doktora hem ekibe :)
HaticeKoyuncu Elabadeninannesi erken dogum riskinde doktorunuz karatas veya can (hangisi tam hatırlayamıyorum )hastahanesinde doguma alıyolarmıs sordugumda bu şekilde bilgi vrmişlerdi
Rabia42 HaticeKoyuncu ben de hayat hastanesine gidiyorum canım ereken doğum ve acil bişe varsa karatasa yonlendiriyolar bende 36+1 haftalık hamileyim oğlumda gelişim geriliği var haftaya karatasta sezaryen olucam
GlcanTugayGyen Cerencan Merhaba canım. bende Özel Çınarlı Kadın Doğum Hastanesine gidiyorum . Doktorum Aslı Öztekin ve memnunum yani. Doğum ücreti 2050 tl dediler. Normal sezeryan fark etmiyormuş . Son bir iki haftamız kaldı bizim de bakalım nasip ne güne kısmet olucak . Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah minik mucizelerimizi❤️🤗🤗
OzgeM GlcanTugayGyen merhaba bebeğinize kavuşmuşsunuz sağlıkla büyüsün inş. bende Aslı hanıma gidiyorum şuan 20. Haftadayım ayda bir görüştüğümüz için mi bilmiyorum Dr um çok ilgili gibi gelmiyor bana heran arayıp herseyi sormalı mıyım bilmiyorum ben sadece kontrolden kontrole soruyorum merak ettiklerimi. Sizde nasıldı aslı hanım doğumda fln ilgisi
tubish Arkadaşlar Ali Öner Erdoğduya giden varmı aranızda yada doğum yapan ? Varsa eğer yorumlarınızı merak ediyorum çok iyi bir doktor olduğunu duydumda
Brc35 tubish ben gidiyorum cok memnunum. Doğum yapan arkadaşlarım da var herkes memnun. Özellikle ebemiz dünya tatlısı :)
Zelihabalci Ben izmirde buca kadın doğum devlet hastanesinde yapıcam ve hastaneden çok memnunum cok güzel ilgileniyolar hijyen çok güzel şuan doğuma 17günümüz var doktor kötü bişey olmadığı sürece sezaryan yapmıcam dedi