Cerencan Ben medikal hastahanesinde yapmayi dusunuyorum.doktorum.cok iyi fakat ucret 4200 dediler normal dogum icin cok fazla geldi ne yapicam bilmiyorum.doktrumdan da memnunum.onun sayesinde yeniyorum.korkumu mecbur orada olicam🙂
Masum Cerencan medical park bence iyi fiyat vermiş Buca Tınaztepe tepe hastanesinde 4100 tl ki medical kadar ilgi yok bence Tınaztepe gidiyorum rabbim hepimize kolay Doğumlar nasip etsin inşallah
Bsr35 Cerencan oda suslemesi ve fotoğraf cekimi olmassa bin tl düşük fiyat veriyorlar. Bende medicale gidiyorum ve dogumum orada olacak 😊
Glsmumul Cerencan bende medicale gidiyorum nasipse doğumda orda olucak. Evet fiyatlar biraz yüksek tek düşüncem verdiğimiz fiyata değer umarım hizmetleri. Sağlık başka oluyor. Fotoğraf ve süsleme olunca sanirim sizin söylediğiniz fiyat. Gittigimizde fiyatlandirmada ki bayan yerinde yoktu tam bilgi alamadık bu yüzden
NeslihanAyanolu Cerencan doktorunuz kim acaba bende medicale gidiyorum oda süsleme ve fotoğraf istemediğinizde fiyat 3300 tl oluyor
Kezo Merhaba ben de özel Karataş hastanesine gidiyorum normal sezaryan 2100 doktorum da cok iyi ilgili
guldenyelkenkayali Kezo doktorunuz kim acaba bir de bu hastanenin aldığı mı doktor da ayrıyeten alacak mı?
Cerencan Sedaaruya Dogrudur . Ama ben karsiyakada oturuyorum konak baya uzak yakin biryer olmasi sart o yuzden medikali sectim sanirim.en pahali.hastahaneyi bulmusum🤣
Elabadeninannesi Sedaaruya ayşegül hanıms bende gittim ama o hastanede yeni doğan bakım ünitesi yok herşeyi olan binhastane tercih etmelsnz benm 28haftalkken ağrım oldu beni aradığımda 37haftadan. Küçük bebekleri kabul edemiyoruz çünkü yeni doğan ünitemiz yok sevk ediyoruz dedi. 37haftadan önce doğum yaptığınızda ve Allah korusun bi durum olduğunda siz amelyattayken bebeğinizi ambulansla başka hastaneye götürüyolar ben o yüzden bıraktım o hastaneyi karataşta doğum yaptım çokta memnunum hem 37+3te doğum yapmama rağmen herşey 4 4lüktü öncd hastane sonra doktor önemli ayşegül hanım normal doğuma yönelik bir bayan sezeryanı pek önermiyor
GamzeC Cerencan Karşıyaka’da yeni açılan Özel Can Hastanesine gidiyorum fiyatlar Medikalpark göre çok uygun hem Muayene hemde Doğum. 2000-2500 arası normal sezeryan aynı üstelik tertemiz hastane birde yeni olduğu için çok kalabalık değil nerdeyse wc ye kadar arkandan gelecek yardımcı bayan arkadaşlar😬 Şaka bi yana Cidden çok ilgililer Medikal parka da gittim.resmen ticarethane olmuş doktorlar sadece alcağı paraya bakıyor “0” duygu.Bizler sonuçta anne olacağız soru sormak istiyoruz uzunca cevaplar almak istiyoruz.ama Medikalpark ta bulunan kuyruktan ne mümkün içerde 10dk durabildiysen ne mutlu. Neyseee ammaaa da sinirlenmişim medikale yazarken farkettim 😬😬😬😬
Ecrinimleyla Kezo canım bende şu an oraya gidiyorum ve doktorum Osman bey Doğum yaptın mı acaba merak ettim
Sedaaruya Cerencan bende karsiyakadaym.normal istiyorum. Ha diyince dogurmuyosunki. 😃yada son dakika gitmuyosun.taksiyle yetisecegm ben.ordada dogurucam baska yerdede 4000 tl vermektense .
Cerencan Masum amin hepimize yardimcisi olsun rabbim. Cok tesekkur ederim 🙋♀️ hayirlisiyla olacak bir sekilde artik saglik onemlo tabi bu gibi durumlarda maddiyat degil ama insan merak.ediyor baska hastahanelerde ki.ucretleride tabi .. demek buca tinaztepe de 4100 dediler vay be .
Alinmavi Masum ben tinaztepede yeni dogum yaptim. Verilen para gani gani helal olsun. Cok memnun kaldim Doktorum aylin hanim icin ve hemsireler ebeler icin deger. Sirf aylin hanim icin gidiyordum dogumumda neden bu kadar tavsiye edildigini de anladim gercekten hastasini cok onemseyen takip eden isini cok iyi yapan cevval bir doktor. Diger doktorlar icin gitmezdim. Hastane personeli de eski calisanlari da aylim hanimin en iyisi oldugunu soylemislerdi.Esin hanimda dogum yapan arkadasim oldu genel memnundu ama zaten sorunsuz bir gebelik ve dogum yasamisti. Test etme sansi olmadi yani. Gulcin hanima bir kere mecburiyetten muayene oldum gereksiz bir suru sey yapti yanlis teshis yok bobrek filmi yok erken dogum diye korkuttu bir suru allahtan dinlemedim kendisini. 24 haftaya kadar gelir dedigi bebegim 39+4 de geldi cok sukur. İyiki sinirden hakikaten erken gelmedi.
Masum Cerencan evet ben daha 12 haftalık hamileyim ama merak edip sordum bi fiyatı söylediler doktorumdan da memnun olunca mecbur aynen insan merak ediyor fiyatları
Burcinsahin3 Ciglide yapicam özel hastaneler soyguncu gibi aynı 4 bin nedemek ya oda yaparım kızıma bizim canımız yok sanki uygun fiyat verselerde bizde yapsak keşke ozelde
Besna Burcinsahin3 merhaba bende ali ağadayim ama çiğli iyi dediler orada yapmayı düşünüyorum hangi doktora gidiyorsunuz
Temmuzz Cerencan benim doktorum da volkan bey doğum fiyatı almadım ama daha önce forum da bi arkadaş doğumda foto ve oda süslemesi istemezsen 3300 demişti.
Yaprakhzr Cerencan vedat uluğ medicalden ayrılmadı mı kendi özel poliklinik açmış medicalin doktor listesinde de yok . Hala çalışıyor mu?
Sedaaruya Elabadeninannesi cok iyi oldu ogrendigim. Devlette yapmaktansa en uygunda o hastane. Insallah 37 den sonra gelir ozaman. Suan 35 teyiz bakalim
HaticeKoyuncu Elabadeninannesi erken dogum riskinde doktorunuz karatas veya can (hangisi tam hatırlayamıyorum )hastahanesinde doguma alıyolarmıs sordugumda bu şekilde bilgi vrmişlerdi
BusrArslan Elabadeninannesi canım benim de erken doğum riskim var da yenidoğan yoğun bakım ünitesi aydında da olmadığı için ve çift rahimlilik gibi bir durumum olduğu için doğumu izmirde iyi bir hastanede yapmayı düşünüyorum aydında ki doktorum da izmire göndereceğini söyledi zaten. Sen memnun mu kalmistin hastaneden. Yanlış anlamadysam yeni doğan yoğun bakım ünitesi de varmış sanırım yani daha küçük doğan bebekleri kabul ediyolar