Ysmn_61 Alimeefe komili zeytinyağlı şampuanını almıştım ilk doğduğunda şimdi farmasiden aldım şampuan onu kullanıyorum
mnli Minoris aldım ben indirimdeyken babalar gününde iki kutu almıştım daha bebeğim doğmadı başta onu deneyeceğim mustela da iyi diye duydum
Yazey Bkt501 olmuyo caney yaaa çoğu markayı araştırmış iyi dedkleri ürünler pahalı içlerinden tek ucuz olanı e bebek markası baby me markası olan şampuanı bn hiç yoktan 6 aylık 1 yaş olana kadar dikkat etmek istyrum snra dalin jansons artk ne olursa kullarım dye düşünyrm
Busraa32 Alimeefe ben de mustela almayı düşünüyordum ama gerçekten bütçemi sarsacağı için uni baby yeni doğan alıcam içeriği doğal sayılır hipoalerjik çoğu zararlı şey yok içinde mühendisoğlu sayfasında da bi ara yıldızlar listesindeydi ama sonra dan çıkardılar neden çıkardıklarına bakmadım 😊
denizcik FatmanurOsman yok kesinlikle yanmıyor. Ben setini almıştım bütün ürünlerini kullandım çok memnunum☺️ Arada trendyola seti indirimli geliyor ben öyle almıştım. Aceleniz yoksa takip edin derim.
FatmanurOsman denizcik çok teşeekkür ederim. Sıkı takipçisiyim 😃😃 sadece pişik kreminden memnun olmayan sayısı çok fazla. Ondan yana tereddütlüyüm
ilkinn Alimeefe instagramda muhendisoğlunu takip et canım. Şampuan, pişik kremi, bez vs herşeyi karşılaştırarak içerik inceliyor. Yıldızlar listesi fln var en iyilerinin bulunduğu. Ben hep ona bakarak alışverişimi yapıyorum :)
denizcik FatmanurOsman ben onunla ilgili de pek sıkıntı yaşamadım ama duruma göre denersiniz. Baktınız olmuyor destek amaçlı başka ürün daha kullanırsınız☺️