azizeguneyy Bazen yalancı kasılmalarım oluyor 30+3 haftalığız. O yalancı kasılmalarda öyle ağrılı bişey değil bilen bilir. Ama duşa giresim geliyo giriyorum sıcak suyun altına çömelip ıkınıyorum ıkınınca rahatlıyorum. Doktorumada söyledim herhangi bi sorun yok dedi. Benimde içim rahat bu konuda. Ama merak ettim benim yaşadığımı yaşayan var mı konuşalım? 🤷🏻♀️🙈
Didemaydintaskin azizeguneyy bence ıkınma ya ne bileyim Benim doktorumda ıkınma hissi olursa direk hastaneye gel demişti tehlikeli diye biliyorum bide haftan çok erken
Hamileanne azizeguneyy neden ıkınıyosunuz öyle bişey yapmayın sakın hem erken doğum olur hem de doğum bölgeniz çatlar
CinarBaykal azizeguneyy muhtemelen o hafif ıkınma esnasında kasını sıkıp gevşettiğinden iyi hissettiriyordur. Kegel egzersizi de yaparsan aynı rahatlamayı verir diye düşünüyorum. Çişini yapar gibi ıkınma değil de çişini tutup bırakır gibi
azizeguneyy Didemaydintaskin doktoruma söyledim zaten doğurur gibi ıkınmıyorum işer gibi ıkınıyorum sorun yokmuş 🤷🏻♀️
azizeguneyy Hamileanne doğurur gibi ıkınmıyorum işer gibi ıkınıyorum. doktoruma güveniyorum oda sorun olmadığını söyledi 😇
Duygu_lu azizeguneyy canım sıcak su ve ıkınma erken doğumu tetikliyorsun haftanda az bence bir doktoruna sor bakalım kasılmada ıkınma gelmez ve ayrıyetten sıcak banyo yanlış dikkat et canım
CerenAkbulut azizeguneyy benimki afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken bile ıkınmamam gerektiğini söyledi 😐
Gozdes azizeguneyy doktoronun bunu normal bulması çok anormal geldi canım sıcak suyla yıkanmamalısın benim doktorum öyle diyo artık ıkınmakta yanlış ne biliyim her doktor farklı konuşuyo kime güvenceğimizi şaşırdık