Sedeff_t Arkadaşlar bugün doktor kontrolümüz vardı muayene esnasında doktorumuz bebegin kafası artık doğum kanalına tamamen girmis Perşembe günü gel çatı muayenesi yapalım dedi. Bu haftalarda doğum yapan oldu mu? Korkmaya başladım sanırım..
aasenamerve Sedeff_t ben aynı durumdaydım bebeğimin kafası 5 hafta kanalda kaldı 7 şubat çarşamba doktora gittim kanalda ilerlemiş tetikte ol dedi 10 şubatta 37 haftalık doğum yaptım.
123w123w Sedeff_t benimki 29. Haftadan beri doğum kanalında 37. Haftada zaten çatı muayanesi okunuyo herşey normal yani.
Damlaveannesi Sedeff_t Bildigim kadarıyla bu hafta dogumun olsa bile tehlikeli dönemi şükür atlatmışsınız canım emin ol korkulucak bişi olsaydı doktorun ona göre önem alırdı 🙂))
ElaEren Sedeff_t Öncelikle iyi geceler hayırlı sağlıklı doğumlar.Bana da doktorum kanala inmiş biz buna angajman diyoruz gibi birşeyler dedikten bir hafta on gün sonra yani 36+5 te doğumumu yaptım. Gayet sağlıklıyız çok şükür 40 günlük olduk bile. Korkmaman için özellikle haftanı görünce yazmak istedim için çook rahat olsun bebeğin doğsada hiç birşey olmaz Allahın izniyle sevgiler🤗
aasenamerve 123w123w 6 saat normal doğum sancısı çektim 7 cm açıklıktan sonra dayanamadım kendi isteğimle sezeryan oldum. Akciğer gelişimi tamamlandığı için küveze girmedi şükür
aasenamerve Symamasal ben uzun süre şiddetli kasık ve vajina kemiği ağrısı çektim ama tuhaftır ki doğuma 2 gün kala geçmişti. Bir de durduk yere istifra etmeye başlamıştım
ElaEren Sibelsenses Sağolun🙏🏼 3.375 gr doğdu. Gelişimi iki hafta öndeydi ultrasonda ve doğumdan sonrada hiç bir sorun yaşamadık.
123w123w aasenamerve bende de aşırı vajina kemik ağrısı var ve miğde bulantım çok fazla sabahları özellikle sanki yeni hamileyim gibi 35+4 olduk bizde sizin bebek küveźe girmemiş diye rahatladım insallah benimkide girmez 29. Hafta erken doğum riskim öldüğü için ciğer geliştirici iğneyi yapmışlardı sizede yaptılarmi?
aasenamerve 123w123w yok yapmadılar bana ama yerimden de kalkmadım çok erken de gelmesin diye. Haftalarca yattım
Sedeff_t Cok teşekkür ederim hepinize yorumlariniz için için rahatladı çok şükür 🤗.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..