nure Akademisyenanne Evet 23 haftalık olmuşsunuz maşallah, aramızda 5 hafta var bizde 28 haftalığız teyzesi 🙈❣️ Bende tedirgin oluyorum ve göz önünde olsun da çok istemiyorum doğrusu, özellikle sosyal medyada ☘️
Akademisyenanne nure masallah🧿😊 ben sosyal medyayi cok aktif kullaniyorum. Ancak genelde bol giysiler giydigim icin pek belli olmuyor karnim. Paylastigim fotograflar ya uzaktan poz verdigim ya da bebegin belli olmadigi türden😊
nure Akademisyenanne Aa harika bir adres ilk kez görüyorum bu siteyi ama sizin fotoğrafınızı göremedim 🤭 Üstelik harika pozlar demiştiniz ya tüh 🙉
Tazeanne0134 nure hepimize maşallah kuzum hepimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah
nure Ozlemkdmrcl Evet doğru söylüyorsunuz ama insan inanamaz sanırım, ben şu an 2 boyutluda gördüğümde bile karnımda bir canlı var bizim bebeğimiz diyorum inanamıyorum, yoksa henüz ne karnım çıktı ne de hareketlerini hissedebiliyorum 😪
Ozlemkdmrcl nure ama daha çok erken hareketler için bende senin gibiydim doktorun başının etini yedim ama 24. Haftamdan sonra az az hissettim 28 den sonra maşallah arap atı gibi oluyorlar 🤣🤣
nure Akademisyenanne Benimde karnım çıkmadı henüz bende bol giysiler giyiyorum 🤭 Eşimle olan fotoğraflarımıza nazar değer mi diye araştırırken bu bilgileri edinmiştim. İçim epey rahatlamıştı sonra 😇
1ogrencianne nure 22+5’te yaptırmıştım. Aşırı heyecanlı geçtiği için o an aslında yüzünü çok düşünemiyorsun. 😊 Şansımıza yüzünü göstermişti bizimki, çok yorumda bulunamıyosun ama burnunu babasına benzetmiştim bakalım doğunca nasıl olcak. 😊
nure 1ogrencianne Bakalım bizim nasıl geçecek, sağlıklı olsun başta en büyük isteğim. Sonra ise yüzünü görmek 🐣❣️
Gulsevm nure canım ben ödemedim önceki gibi 45 dakika ilgilenmedi ama 10 dakika kadar ilgilendi onda da bir türlü elini çekmedi zaten 🤦♀️😐😐 doktor şansın yok malesef dedi😂 yok gerçekten
nure Gulsevm Bende böyle bir inatçılık beklemiyor değilim 🙈 Babasına benzerse muhakkak benim hikayem de bu şekilde olur 😅
Deletedmom2224 nure 21. Haftada çektirdiğim ultrasonda çok net belliydi ilk bebegimin yüzü ve aynı bana benziyordu 😂 yani yüzünü gösterirse şanslısınız Insalla h gösterir ❣
nure Deletedmom2224 Ay gerçekten mi bende 20 de gireceğim inşallah gösterir ve hayırlısıyla net babasına ya da bana benzetebiliriz 🥰🥀
Minnos12anne Kizlar bu postun altinda bnde bisey sorayim bn de bgn detayli ultrasyon a girdim 20+4 doktor bana kordon damarinin tek oldgunu söyledi cft olmasi gerektiğini ama cok gerekli bisey olmadgini soyledi daha snra ise ilerleyen zamanlarda gelisim geriligine neden olabilir dedi ama bunlari soylerkn cok net konusmadi basina gelen varmi bna da cvp verin lutfen 😔
nure Minnos12anne Benim henüz bir bilgim yok ama bununla ilgili forumlara denk gelmiştim. Bence siz tartışma konusu olarak "Bebek kordonunda tek damar olması" şeklinde bir forum açın. Oradan konuyu gören bilgili anneler direkt gelebilir diye düşünüyorum. Bir de ben hep şuna inanıyorum; Allah nasip ederse bende 20. Haftada gideceğim ama herhangi bir sorun çıkarsa da dua ve Allah'ın izni ile düzelecektir. Teslim olmak gerek ❣️🥀
Akademisyenanne nure ben nazara ne kadar cok inanilirsa o kadar etkili oldugunu dusunuyorum😊 nazara inaniyorum fakat herseyi nazara yormuyorum. Cagirmamak lazim😅🙈
1ogrencianne nure evet doktor organ taramalarını yaparken eli yüreğinde bekliyor insan doktorun surat ifadesinden bi şeyler çıkartmaya çalışıyodum malum devlet olunca pek bilgi vermiyorlar 😂 inşaAllah sizinki de çok güzel geçer 🥰
nure Akademisyenanne Nazar haktır ben sonuna kadar inanıyorum hadisler ile de sabit fakat bir çok ünlü ve bilgili görünen kişiler dahil -düne kadar da nacizane ben- fotoğraflardan nazar değecek diye korkuyor 🤷🏼♀️ Şu an içim paylaşım konusunda çok rahat ☘️🤗
Gulsevm nure ben inat esim inat şaşırmadık gerçi 1 aydır mi o şekilde uyuyor yoksa bize mi oyle denk geldi onu bile bilmiyorum ama cok komik gorunuyorlar😂 o fotoğrafların altına bir cok caps yapılabilir 😂 efkar basıyor oğlumu her kontrolde tek el hep yüzünde 😂