Mehtaponur Kizlar heyner besik almak istiyorum alanlardan ve kullananlardan bilgi almak istiyorum memnun musunuz? ilk 9 ay belki 12 ay yatak odamiz da olucak besigi daha sonra ayirmayi dusunuyorum kac yasina kadar kullanabilirim ?
R_abia Mehtaponur biz aldık kurduk bence gayet güzel be kullanışlı ☺️ 3 4 yaşına kadar gayet rahat kullanılır daha doğum yapmadım ama şuan yeğenim var 3 yaşındao çok rahatlıkla sığıyor içine uyuyor yani banada 3 4 yaşına kadsr kullanması yeterli zaten. Eğer sen 1 1.5 yaşına kadar istiyosan heyner beşik 60-120 ölçüleri harici bi küçüğü daha vardı oda olabilir yani
minikhumacik Mehtaponur ikea gulliver almayı planlarken kademeli yapısı ve sallanma seçeneği dolayısıyla heyneri tercih ettik.. ürün bu akşam elimize ulaştı hızlıca kurduk ve kalitesinden çok memnun kaldık.. sadece uyku setini çok kaliteli beklemeyin tabi.. bu arada kurulum sonrasında 4 buçuk yaşındaki yeğenim çok beğenip içine girdi ve hala bu çot tüzelll diye beşiğin içinde neşe içinde yattı😅🤗😂.. yattığında ayaklarının uzandığı kısımda hala epeyce bir boşluk vardı.. 5 yaşında bile kullanabileceğimizi görünce benim mutluluğum tarif edilemezdi💃🏼👯♀️🤗😂
Sedagll Ben de bugün sipariş verdim bakalım nasıl gelecek alanlar memnunmuş sadece nevresim takımını çok beğenen olmamış. Bakalım haftaya Salı gümü gelecekmiş
Sibella86 R_abia heyner beşk hakkında bilgim yok ama 60*120 yatakta 3/4 yaşına kadar yatabilecek mi gerçekten? Yeğenimi 60-120 yatakta 16 aylıkken aşağı inmeye çalışırken yakalamıştık yani max 2 yaşına kadar yatabilir çok uslu bir çocuk
Mehtaponur R_abia Benim icinde 3 e kadar yatmasi kâfi canim tesekkur ederim yaş ornegi vermen iyi oldu 😊
R_abia Sibella86 yatabiliyor tabikide hemde şuan daha orta kademede bunu en alt kademisi de var 3 kademeli park beşik gibi yere yakın oluyor en alt kademesi 😊 3 yaşındaki yeğenim şuan yatmasa sığmasa söylemezdim böyle bişeyi
Sibella86 R_abia sığma konusunda tereddütüm yok ta çocuklar afacan :) yazdıktan sonra google baktım aynı yatakmış onun inmeye çalıştığı bizimki biraz fazla canavar olabilir😂
R_abia Sibella86 en alt kademesine inince yüksekte olmadığı için bi tehlikesi olmuyor çok bence park beşik gibi oluyor çünkü aynı 😊 ama çıkmaya çalışmalar olabilir illaki
Neslisim20 Biz de kurduk 😊 biraz sunta kokusu var, uyku seti güzel fakat süngerini beğenmedim. İç yatak araştırıyorum süngerini değiştireceğim. Yatak baya geniş en alt kademeye indirildiğinde 3 yaşına kadar kullanılabilir gibi geldi
R_abia Yenianneilkbebek hepsiburada dan aldım bana göre güvenilir öncesindede alışveriş yaptığım bi site 🤗
Mehtaponur R_abia Canim bir kac gundur postlarda okuyorum tirtikli yapisi varmis parmakliklarda falan yaziyorlar senin besikte durum nedir?
Mehtaponur R_abia Canim bir kac gundur postlarda okuyorum tirtikli yapisi varmis parmakliklarda falan yaziyorlar senin besikte durum nedir?
Mehtaponur R_abia canim bir kac gundur postlarda okuyorum tirtikli yapisi varmis parmakliklarda falan yaziyorlar senin besikte durum nedir