Denizada 6 haftalik hamileyim kasigim da adet sancısı gibi ağrı var ve kahverengi camurumsu akıntı geldi kötü bişey değildir insallah. Sizde oldu mu..?
gizem3443 Denizada bende 6. haftada ayni seyi yasadim camurumsu akinti dusuk tehlikesi vardi dr progestan igne ve jel verdi bana dr gittinmi
kfulya1905 Denizada canım geç kalmadan doktora git sakın ihmal etme. Git ki Allah korusun bir sorun varsa hemen çaresi bulunsun. Hakkında hayırlısı olsun canım..
Denizada Yarın gideceğim doktor gel dedi ama ilk başta ben de düşük tehlikesi yoktu. Inşallah ciddi bisey yoktur çalışıyorum çünkü
Cansummm Denizada bende de aynı şey oldu 5,5 haftayken Proluton iğne ve crionel progesteron jel verdi. 15 günde wc ve yemek dışında ayağa kalkmayacaksın dedi çok şükür sonrasında tekrarlamadı kanama. Sende mutlaka git Dr a ihmal etme
Cansummm Denizada inşallah demez canımm ama bende çok sıkıldım resmen patladım sıkıntıdan ama herşey bebişlerimiz için onlar sağlıklı olsunlarda 🙏🏻🙏🏻
Denizada Doktora gittim dediginiz gibi düşük önleyici ilaç verdi. Ama dinlen falan demedi. Is yerindekiler rapor al falan diyor her halde 1 hafta rapor alacagim
Cansummm MasalEce bende sadece 1 gün 4-5 damla geldi sonra geçti ama 3 güne 1 Proluton iğne, hergün sabah akşam vajinal jel kullanıyorum
Denizada MasalEce iki defa oldu biri geçen hafta perşembe diğeri dün. Sürekli olmuyor çocuğun gelişimi iyi dedi
Denizada Cansummm bana iğne veya jel vermedi direk progestan verdi 16 gün de yıllık izin kullanacagim
Elifim Banada progestan verdi 15gün ilişkiye girmeyin dedi bide nolur nolmaz dedi benim sancım ve sarımsı yoğun akıntım vardı