@Birpsikolog Teşekkür ederim🙏🏻 Bebeğin sağlıklı olup olmadığına down sendromu riski taşıyıp taşımadığına bakacaklar birde en son ki randevumuz 1 ay önceydi insan korkuyşr ne zamandır görmüyorum birde sağlıklı mı durumu nasıl çok pimpirikliyim zaten🥺
    fadimeozbas bence sürecin keyfini çıkarmaya bakın yoksa 9 ay evhamlı olarak çok zor geçer sizin için 🙏❤️ Güzel haberlerinizi bekliyorum 😊
    Bolca kusma, uyuma, halsizlik... bir ağrı olduğunda hemen doktora koşma ama kendin için değil bebeğin için 💕 sanırım anne adaylığının bir parçası🤗
      fadimeozbas haklısınız bende de oluyor, iyi düşünelim iyi olsun 🥰 gün geçtikçe daha iyi hissediyorum gaz şikayetim dışında🙄🙈
        beriliceannesi ben çok korkuyorum kusmaktan 😳 çok mide bulantım oldu ama kusmadım Allah yardımcınız olsun umarım tez zamanda geçer 🙏
          9+3 den selamlar 🖐🏻 Bol bol mide bulantılı, endişeli, heyecanlı😬
          Merhabalar kizlar..
          7+6dan zorlukların üstüne zorluk ekleye ekleye gidiyoruz. Annemin kıymetini daha bi anlıyorum bu aralar. Vücudum aşırı sıcak uyuyamiyorum sürekli bi bulantı halindeyim elinde poşetle gezenlerden oldum. Umarım kısa zamanda atlatırız bu süreci Rabbim cümlesinin yar ve yardımcısı olsun insaAllah 😊
          fadimeozbas kuru kayısı ve incir yemenizi tavsiye ediyorum ardından da bol su için hem kan yaparlar, hem bu sorunlarınız biter🌸
          4+3 ten merhaba 🙈bizde Nisan da olacağız rabbim nasip ederse😊
          Bende de kahverengi lekelenme oldu bugün. Progestan verdi doktorum. Birazda adet sancısı gibi ağrım var. Sizde de oldu mu acaba ?
          beriliceannesi Canım doktor ilaç vermedi mi bende çok kötüydüm ama bulantı hapı almaya başladım inan daha iyiyim doktorum gönül rahatlığıyla kullan işkence etme kendine dedi