Defnemm22 Arkadaşlar bu otun nasil kullanilmasi gerektiğiyle ilgili sudan bi kaç yudum icilmesi lazim yaziyor internette bilginiz varmidir.Nasil kullanilir...
Bsyldrmdlk Defnemm22 otu ılık suya koyacaksınız içine yasin,ayet-el kürsi,inşirah,felak,nas,fatiha okuyacaksınız başkasına da okutabilirsiniz. Günde 1 bardağı geçmeyecek şekilde içebilirsiniz.
Kirmiziigelin Defnemm22 bi de doğumdan sonra otu sudan çıkarmak gerekiyor geri eski haline dönüyor ot rahimde kendini topluyormuş. BİRDE ATMAYIN OTU TEKRAR SONRADAN KULLANILABİLİYOR YENİDEN.
Deryactn_ Doğuma girmeden önce suyun içine koyup Meryem süresini ayetel kursu ve nas Felak okuyup biraz icirip doğuma girildiğinde doğum rahat yapıyorsun çok iyi geliyor öyle diyorlar fazla sancı çekmiyon.
Hatice_demircan Evet banada dün kayinvalidem dedi ben normalde içilmesi gerektiğini bilmiyodum sancin geldiğinde otu suyun içine koyup hastaneye gideceğin zaman suyunu içecekmişsin ama otu nasıl bulacağımı bilmiyorum ben☹
Kirmiziigelin Hatice_demircan hacca giden tanıdıgımızdan istedim ben daha yeni getirdiker bana ama aktarlarda da var canım bulabilirsin yada doğumun yakın değilse umre olursa iste birilerinden
yasem0405 Benimde elimde var bu ottan 35+1 haftamdayım ama Doğum başladığında kullanıp kullanmama konusunda düşüncelerim var ne yapsam bilmiyorum kesin faydası oluyor mu ?