Ozgee_ Bugün doktorum bebegimin kafasının buyuk olduğunu söyledi. Tombik bı bebek. Kilosu da boyuda önde dedi. Ama kafası büyük demesi moralimi bozdu biraz. Aynı durumu yaşayan var mı ??
Mr1517 Ozgee_ Olabilir normal bence benimde bebeğimin kafasının biraz büyük olduğunu haftasına göre biraz önde olduğunu söylemişti ben üzülmedim suyun içinde büyüyen bir bebek var normal illaki düzelir eder canım üzülcek birşey yok sende takılma bence 😊
Suna_Aysal Ozgee_ benim doktorumda minik bir kafa degil dedi biraz büyük ama insallah normal dogumu zorlastirmaz
Thanim Ozgee_ benim doktorumda aynı şeyi söylüyordu her kontrole gittiğimde ben sezaryen oldum sayesinde :( doğduğunda gördük ki koca kafalı bir bebek değilmiş genelde en kolay bahane sezaryen için farklı bir doktora görünme şansınız varsa deneyin.
SeldaAtilla Benimde bugun kontrolum vardi 37+1gunluk hamileyim.oglusum 3300gr 49 cm olmus kizlar nasil sizce? Sizin bebisler ne durumda kizlar? Bugun cati muayenesi yapti doktorum canim yandi biraz ama daha bebegim dogum kanalina girmemis malesef
Ozgee_ Thanim bende öyle düşünüyorum. 26.haftayi bitiriyoruz başka doktorda kabul edermi bu haftadan sonra bilmiyorum. Beni telaslandirdi çok
Thanim Ozgee_ içinizi ferah turun inşallah çocuğunuzu sağ salim alacaksınız kucağınıza en önemlisi onun sağlıklı olması :) yine de içinizin rahat etmesi için başka bir doktora muayene olabilirsiniz en azından:)