hulya_1919 Arkadaşlar merhabalar benim öğrenmek istediğim bişey var özellikle cinsel ilişki sonrası meni dışarı aktığı halde hamile kalan var mı? Yani ne kadar dikkat edersek edelim illa akıntı oluyor. Sorum özellikle hamile kalanlara nasıl kaldınız ??
beyazguvercinim33 hulya_1919 o oluyor zaten önemli olan milyonda bir olan sağlıklı embriyonun vücutta kalıp döllenip tüplerden geçip rahime tutunup gebelik başlanmasıyla oluşur gebelik bu süreç te 2 haftayı bulur diye biliyorum eskiden bebeğim olmazken o kadar çok araştırdım YouTube den doktorların söyleşini dinledim şimdi unuttum çoğunu siz ilişki sonrası biraz yatıp sonra kalkmanız tavsiye olur tüp bebekte bile erkeğin örneğinden en sağlıklısı seçip annenin yumurtası ile dölleyip transfer ediliyor
Seda_123 hulya_1919 Ben hiç dikkat etmedim ona yok ayaklarımı havaya dikecekmişim filan hiç uğraşmadım direk kalktım ayağa
Badevehande Evet akıyordu benim hatta özellikle tuvalete gidip yıkıyordum ama kalınca kalıyor insan yani içeri yüzen yetiyor
Badevehande hulya_1919 canım benim eşimin sprem sayısı yarı yarıya olmasına rağmen olduysa tabi haraketlilikte önemli ama Allah ol derse bi tane spermden yine oluyor
Kubradem Eczaneden yumurtlama takvimi al hangi günler en yüksek o günlerde ilişki olsun mutlaka. Hemde ayaklarını tavana dik yarım saat falan bekle telefonla takıl sonra yıkanirsin
sevval55 hulya_1919 1,5 sene boyunca ayaklarımı tavanlara diktim sabaha kadar yattım neler neler yaptım olmadı. Oldugu ayda sadece 1 gun ılıskımız olmustu ve oldu bitti ayakta bi sekildeydi acık konusuyorumki anla nasıl nasip oldugunu diye, nasip işi☺️
sevval55 hulya_1919 bana derlerdi ben stres yapardım her ay olmayınca... ama gercekten vakti varmıs pozisyon gün vb dinlemiyor belli saati var
ozg96 O haftayı komple değerlendirme ve ayakları bazaya kaldırın bekleyin en az on dk ama herşeyden önce nasip çünkü hiç çaba göstermeyip kalanlarda var