Tlysfk Normal da zayıf biriyim iki gündür karnım zınk diye çıktı, benim mi fazla yoksa bu haftada olan hamileler sizin de çıktı mı? Daha önce hiç yoktu diye mi bana öyle geliyor bilemedim🙄😁
Seda_123 Tlysfk Benimde 15.haftamda bi anda cıktı canım karnım yoktu hiç şaşırmıştım hatta 🤣 şimdi 20 haftalık olucaz biraz daha büyüdü
gozde1267 Tlysfk benim de çok ani çıktı ve şişkinlik sanıyordum hatta yemek yemiyordum sonra baktım aaaa Bebek büyümüş :)
azizeguneyy Tlysfk gazdan dolayı şişiyor ilerleyen zamanlar iner sonra tekrar şişer ama net olarak 30. haftalarda göbeğin çıkacak canım
Kubradem O haftalarda bende kocaman göbeğim var zannediyordum. Su an 26+3 olduk asıl göbek 20 den sonra başlıyor:)
Tlysfk gozde1267 ay bende anlamadım iki gündür bi çıktı. Kimse anlamıyor hamile olduğumu ana ben anlıyorum artık😂
Ecemsbaby Tlysfk 15+0'ız benimde çıktı 😊 kilo almadım hala ama nasıl bu büyümeye kilom aynı kalıyor anlamış değilim 😇
Buryus Tlysfk yarın 18 oluyorum ama çok hafif var benim sanki hamile değilim gibi ama iyi kilo verdim ondan kaynaklı diye düşünüyorum çıkacağı günü bekliyorum hissediyor musunuz peki hiç erken derler ama 🥰🤭
Tlysfk Buryus vallahi hareketlerini hissetmedim daha arada acaba hareket mi etti diye düşündüm ama anlamıyorum henüz😂
Minikmucizem_ Tlysfk bende 16+3 bikac gunde cikti. Hamile gobegimi kilo mu aldim diye dusunuyorum bende 😂 yalniz degilmisim sevindim
Bsra_95 Fotograf atın görelim ya :D ne kadar çıktı benim yok gibii 15haftalıgım. Çıksın istiyorummmmm :D
kayramom1 Tlysfk benim gobeğim in yanları ağrıdı ilk once 2 gün sonra Bi baktım karnım çıkmış 14+6 yız
Turkan123 17 +5 haftalık olduk benimde karnim cikti kilo almadim aksine kilo verdim ama bu karin nasil cikiyor anlamıyorum karpuz gibi sanki sanırım gaz var 🤔🤔🤔