Angelo Bütün bebeklerimize maşaallh dielim.🧿 Sağlkla sıhhatle doğsnlar.🤲🏻 32. Haftada 2.200 gr dı. Bende her gün pekmez ve bol beyaz peynir tüketmeye çalışıyorum. Ceviz ve kefirde vazgeçilmezim. Balık yağı da kullanmaktayım.💫
Brcm_Rsm Bosnian17 bizim de 31+5 1900 gr 42 cm diğer yorumlara bakınca bi an az mı diye düşünmeye başladım 😔
Aydogdu Arkadaşlar merhaba bugün kontrolüm vardı bebeğim 37+4 günlük bebeğimin kilosu az cıktı 2200 dedi bi başka doktora bir hafta önce gitmiştim oda2500 demişti bebeğe kilo aldıran tecrübe edinmiş arkadslar bilgi verebilir mi ?
Aydogdu Meryemabf tesekkur ederim canim yarin baslicam hemen cok üzüldüm bugün yemekle aram çok yok bugün duyunca pişmanlık duydum😔
Meryemabf Aydogdu Merak etme benim ilk hamileliğimde de öyle olmuştu 2570 gr anca doğdu 38+2 de hemde zayıf bebekler daha çabuk toparlıyor şimdi 11 kilo koca kız oldu 😂 önemli olan sağlığı dua et sağlıklı bir şekilde doğsun
Esuyum38 Geçen hafta 2100 gramdı 32+5de şimdi kaç oldu bilmiyorum haftaya kontrol var bakalım @MrveAsel 33+6dayız 1 gün var sanırım aramızda 15 ekim mi sizin doğum
MrveAsel Esuyum38 aslında sat a göre 33+6 ama ölçümlerde 32+6 olarak görünüyor doğum için de bi 16 ekim bi 22 ekim olarak görünüyo canım tam bilmiyorum 🤷🏻♀️ Hayırlısı olsun 🤲🏻
Mrvcbr 32. Haftada 1640 ti. 1 hafta geriden geliyomus kilosu ama doktor genetik yapıya bağlı onun dışında bi sorunu yok dedi
Aydogdu MrveAsel çok teşekkür ederim canımmm amin ınsallhhh sağlıkla alalım hepimizin yavrularımızı 🤲🌸