Ggizemsnl Arkadaşlar özellikle çalışan anneler göğüs pompasının bir ağızlı olanı mı daha iyi, iki ağızlı olanı mı. Daha almadım, kullanan arkadaşlar ikili daha pratik diyor sizce hangisi olmalı 🤔
Aleww Ggizemsnl Bende çalışıyorum canım bu yüzden pompa aldım. Çevremdeki tecrübeli annelerin hepsi tekli al dedi. Zaten bebek bi memeyi emiyor, diğer göğsünü pompalarsın dediler.
Ancelina Ggizemsnl bana da tekli al diyorlar çünkü tam kavrayamayabiliyor ve elinle tutman gerekebiliyor dedi bir arkadasım. İkili olursa tutamazsın vs. Kafalar karışık 😊
Ggizemsnl Arn1 kullananlar ikili al diyor, kullanmaya başlamayanlar tekli al diğerinden Bebek emer falan diyorlar. 🤦🏻♀️ Bilemedim ya hu
Sweetblonde88 Bence de ikiliye gerek yok sadece emme refleksi ile sağan cihaz lazım. Ötekiler yara yapıyor.
Arn1 Ggizemsnl nasıl yani sagarken emzirmekten mi bahsediyorlar benim gögüs ucum hiç yok ve bebegim küvezde kalmıştı orada biberona alışmış veremiyorum meme hep sağ ver ama ikili olsa daha ptatik
Ggizemsnl Arn1 yok kuzum bir tanesinden sağarsın, diğerinden de emzirirsin tekli olsun ikiliye gerek yok diyorlar.