eknsnsr98 Kızlar sağ göğsün büyük olması kız bebeğe işaret ediyormuş sizin ki nasıl gerçekten öyle mi?
kayramom1 eknsnsr98 ya o zaten hep var yani genç kızlığımızda da oyle değilmiydi biri diğerinden daha once cıkıyodu haliyle biri daha büyük oluyo nacizene fikrim
Terspektif eknsnsr98 tam tersi sağ göğsün dolgun sağ gözün parlak olması erkek sol göğüs ve göz kıza işaret 🤟
Feminel16 eknsnsr98 benim hep sol göğsüm daha büyüktür ve kızım olucak bana tam anlamıyla hurafe gibi geldi. Çünkü hamileliğimin başından beri tatlı yiyorum ye tatlıyı çıkar hakkıyıda tutmadı bende. 😁
aysenur4 eknsnsr98 benim gebelıkten öncede sag göğsüm daha buyuktur soldan 11 haftalıgım bakalım ne olcak bu arada da ekşi şeyler istiyorum tatlıyı sevmıyorum istemiyorum hiç
Sermec eknsnsr98 gebelikten önce sag göğsüm büyüktü ama şimdi sol büyük erkek mi acaba ama hep kız hissediyorum nedense 🥰
_kbranr_33 Benımde sol gogusum buyuk sureklı eşki yerım eşkiciyimm bende erkek hisediyorumm bakalım saglıklı sıhhatli olsbda🙏🏻💕
Seymk Uzun bi ipe alyansınızı geçirip göbeğin üzerinde tutun. Yuvarlak çizerek dönerse kız düz git gel yaparsa erkek diyorlar 🙈 hamile olmayan birinde denedik hareket etmedi yüzük 😬