Zeyno_m Merhaba anneler, öncelikle Rabbim hepinize bebişlerinizi sağ Salim kuçağınıza almayı nasip etsin 🤗❤️ . Benim ilk gebeliğim ve 40 haftam doldu bugün, doktor kontrolüne gittim herşey normal ve hiç açılma yok 🤦🏼♀️ doktorum Pazar gününe kadar gelmezse suni sancıyla başlatıcaz artık dedi. Yurt dışında olduğum için sezeryan seçeneği yok ama bugün kızımın 3 kilo 800 olduğunu öğrendim detaylı ultrasonda ise kafasının büyük olduğunu söylemişlerdi . Kilosundan dolayı normal Doğumdan korkar oldum. İri bebekle normal Doğum yapan var mı acaba? Ve açılma için napmalıyım 🙏🏻
As_1 Zeyno_m 40 haftaliksan daha fazla yemen lazimm guzelim bol.bol ye zarari yok zaten ayrıca süt yapıyor
lalbrk Zeyno_m tek sayı diye biliyorum canım ben. Yani 3-5-7-9 gibi sayılarda tüketilmesi öneriliyor.
Umran90 Zeyno_m Doğuma yakın zamanda günde 6 adet yenmesi gerekiyormuş Bi yazı da okumuştum doğum sancısını süresini azaltıyormuş ve doğumu kolaylaşrırıyormuş
Umran90 Zeyno_m Doğuma yakın zamanda günde 6 adet yenmesi gerekiyormuş Bi yazı da okumuştum doğum sancısını süresini azaltıyormuş ve doğumu kolaylaşrırıyormuş