Mucize54 Kocaelinde Özel hastanenin birinde 2bin-3 bin arası bir fiyat söylediler bu fiyatlarda mı bilgisi olan ?
madl41 Mucize54 Bence yaptırma derim🤷♀️ Bu sonuç pozitif bile olsa aldıracakmısın🤷♀️ O kadar para tamamen tuzak bide aminosentezde sıvı alındığı için çok riskli bence yaptırma hem boşuna paran gidecek hem belkide bebeğini riske sokacaksın🙄
gulsenkonakli Mucize54 ben 1.5 sene önce izmirde özel klinikte 1.800 e yaptırdım normal fiyat. Kolay bir işlem. Çk geçmiş olsun.
CinarBaykal Mucize54 aynı fiyatlarda kanını yurtdışına gönderilerek yapılan nifty testler var amniyosentez yerine Allah korusun amniyosentez düşük tehlikesi yaratıyor
gulsenkonakli madl41 sizce yaptırmalı mıyım demiş mi? Velevki aldıracak size ne? Ne meraklısınız şahsi sığ fikirkerinizle dolu burnunuzu dertli konulara sokmaya.
Mucize54 Belirsizlik beni daha çok yoruyor geçirdiğim enfeksiyon bebeğe geçmişse çok ciddi sorunlar bizi bekliyor olacak geçmişse de aldırmayı düşünüyoruz
gulsenkonakli madl41 amniyosentez sürecini atlatan bir anne olarak halden anlamadığınızı söyleyebilirim. Dilediğimi yazarım ama siz o terbiyesiz sözcüklerinizi alıp gideceksiniz.