Mucize001 ben 8haftalikken kanamam oldu canim.hemde awiri ayaklarimdan akiyordu kan.ve hic bir wekilde durduramiyordum.igne falan yaptik hastaneye gitmeden once ama hic bir faydasi olmadi..hastaneye gitdik bebekde bir sorun yoktu ama hematom oluwmuwtu..ve malesef bebekden cok buyuktu.doktor tedaviye bawladi progesteron ve ilac takviyesi..bide sadece yatakta kalmak tuvalet diwinda hic bir wey icin kalkmamak..hatda tuvalete gitmemi bile onermedi gitmesen daha da iyi olur dedi ama ben yapamiycagimi soyledim..tamam o zaman cok yavawca gide bilirsin.ve o gunden yataktayim . 12+1 haftaligiz yinede kanama devam ediyor hic bitmedi.ancak yatiyorum ve kalkmiyorum..dinlenmek en iyi cozummuw bu sorunlarda..bide bolca sivi tuketmek gerekiyor..hem kan gidiyor hem beden gucsuzlewiyor..ayaga kalkmam yasak oldugu icin doktor randevumda birazcik gec sende uzan canim cok yorma, kasma kendini..bolca sivi tuket.doktor ilac verdiyse vakitlice kullan.moralini yuksek tutmaya caliw.inwAllah her wey yoluna girecek🙏🏻🙏🏻