gbza 40 hafta olcam 2 gün sonra ama kızım hala gelmiyor herkes erkek mi acaba diyorlar benide şüpheye düşürüyorlar hep erkekler geç olurmuş ya 3 doktor da kız dedi bana hep yanılmış olamazlar heralde 😀
Cgdmduru77 gbza bende 3 gün sonra 40 olucam ve kız bekliyorum çevremde de 40 olarak kız doğuran var hatta 40ıda geçen bakma sen insanlara 🙂)
EbruTmtrk gbza 40+1 kız benimde cumartesiye kadar bekliycez biZde 🙂 şubat annesiyken mart annesi olucam 😅
SerapTekinAyabakan Benim de 1 günüm kaldı 40 a. Sizin bebekler kanala girmiş mi peki benimki hala girmedi ?
Sogksu Bende 39.haftadayım doktorum şimdiye kadar hep erken gelir diye alıştırdı beni ama gelmek bilmiyo kızım 🤦♀️ Geçen hafta kafasını kanala sokmaya çalışıyo, bi parmak açılman var demişti ama bi haftadır tık yok sancı yada doğm belirtisi yok 🙈
EmirAyaz Merhaba erkek bebek bekliyorum 39+6 ama bizde de hiç bir belirti yok CUMA günü tekrar kontrole gidicez olmadı haftaya perşembe günü yatış ve suni sancı dedi doktorumuz o zamana kadar da bol bol yürüyüş ve pilates topu üzerinde hareket yapmamı önerdi inşallah suni sancıya gerek kalmaz Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla alalım bebeklerimizi kucağımıza
gbza EbruTmtrk Svcnn evet çevremdeki bütün erkek bebekler doğdu biz hala bekliyoruz suni sancı vercekler diye korkuyorum ☹
Svcnn gbza kiz bebekler erken dogar derler ama buara hep gordgum 40+2 olup anca sezeryanla dogdu erken dogan goremedm
Milimolo Kız kardeşim 42 haftalık doğmuştu. Annem suni sancısız normal doğum yapmıştı. Bende korkuyorum kızım teyzesine benzeyecek diye 😊