Mukaddes45 25 hafta olduk bugün 2 gün önce doktora muayene oldum bir sorun yok fakat bugün ilk defa rahimde cok kısa kramp gibi bi agrı hissettim saniyelik normal mi aynı durumu yaşayan var mı
Nvnnnn Mukaddes45 benim de var canım 22+4 teyim doktoruma söyledim normal dedi bazen bebek hareketlerinden olabilirmiş korkma yani allahın izniyle sıkıntı yok 😊😊🤗🤗😍😍
gulsahygt07 Mukaddes45 23 hafta hamileyim dün ölüyorum sandım yarımsaat Aralık’la gelen sancım oldu karnımda kasılmalar cabası nerdeyse doğruyorum sandım
Cemre15 Mukaddes45 vücut doğuma hazirliyir kendini yavaş yavaş ama ağrı gecmioss hiçbir şekilde doktora gozuk ne olur ne olmaz 😊
beyazguvercinim33 Mukaddes45 Arada bende de olur rahim de ağrı saniyelik sürüyor geçiyor şükür iyiyiz bende yarın doktoruma soracağım inşallah
Badevehande 23 den beri var benim ve ağrı girince kaskatı oluyor karnım semsert asla yürütmüyor sokak ortasında bile olsam durup geçmesini bekliyorum 🤷🏻♀️ Şuan 27+5
Badevehande Mukaddes45 doktoruma yumruk atasım geliyor ne sorsam soğuk su içme diyor karı bana takmış soğuk suya 😂😂 yav Adana’da napim ben ılık içsem ciğerim yanar 🤣
Nvnnnn Badevehande sakin ol canım ya yumruk falan atma durduk yere 😂😂😂 ama aramızda kalsın soğuk su içme diyene aynı hisleri paylaşıyoruz 😂😂😂
Badevehande Nvnnnn aslında sordum 24 de magnezyum da ishal yapıyor diye bırakmıştım bana ondan oluyordur dedi geri başladım yine aynı belki dedim aktifim diyedir yok buraya her gelen diyorki kasıklarım ağrıyor normal herhalde😂😂
Merve_34 Badevehande suda eritme magnezyum içiyordum sevemedim. Osteocare verdi doktorum kramp falan kalmadı çok şükür 🙏
gulsahygt07 Mukaddes45 dr bol su içmemi hemen magnezyum almamı ve rahme progestan koymamı söyledi anlattığım ağrı Doğum sancısı olduğu dinlenmem gerektiğini yorgunluktan olabileceğini söyledi
gulsahygt07 Mukaddes45 teşekkür ederim sende dinlen canım çok yorma kendini ondan oluyor bence .ilk gebeliğimde olmamıştı takı 37 haftaya kadar
beyazguvercinim33 Mukaddes45 tamam bende kasık ağrısı rahimde ağrı oluyor ama genelde yürüdüğümde olur sorunumuz aynı mı önce yoktu bu hafta olmaya başladı