Biber Kızlar karnımda bebek yerine fil var sanırım yemek yiyip tabağını mutfağa koyduğum an acıkıyorum 👀 Su iki gündür böyleyim kendimden korkmaya başladım bir dk ağzım boş kalmıyor mutfağa gidip gelmekten yoruldum aranızda böyle olan var mııı ? Bu arada 18.haftamızdayız kız bebişim olucak ❤️😌👧🏻
Ozican Biber bende öyleyim doymuyorum diye ağlıyorum 😆 25 haftalık oldum valla bu gidişle duba olcam ben 😆😆 asla doymuyorum asla
aysenur4 Biber Biber ahh keşke yesem de doymasam keşke sürekli yesem çünki gebeliğimin basından beri ne iştah kaldı ne de yediklerim içimde kalıyo 11 haftalık hamileyim bitsin artık bulantılar iştahsızlıklar
Snkz Biber kasık agzimdayken aciliyorsun sanki boş kasık yiyiyordum 😂😂istahiniz varken yiyin sağlığınız yerindeyken gezin görün duyun ☺️ve bunlar için verene sukredin😘
aysehatunklkgl Biber ahaha evet ben de öyleyim. 16+4teyiz kızım olacak nasipse. Şimdiden 5 kilo aldım 🙈🙅🏼♀️
Biber Ozican Ya allahım yarabbiiimmm insallah böyle devam etmem 🤣 Herseyi yemek istiyorum herseyiiiiiiiiiiiiiii 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
fadimeozbas @Biber Geçen ay doktora gittiğimde 52 kiloydum geçen arkadaşımda tartışdım 54 kiloyum tartı bozuktur diye kendimi avuttum 1 ayda 2 kilo ne 😄
Asd92 aysenur4 bende bulantı yok ama iştah ta yok artk iyice halsiz kalınca zorla yiyorum birşeyler 😐
Biber aysenur4 2 3 haftaya biticek canım insallaaah ilk başta bende öyleydim ve herseyden tiksiniyordum evimi bile terk etttim eşimle annemlerde kaldık 🥴 Geciceeek 🤲🏼❤️😘
Yavuzum1202 Bende yemek istemıyorum bütün gün aç gezsem aramam yemek zorunlu olduğum icin yıyorum 23 haftalıgım