eknsnsr98 Kızlar 9+4 oldum 11+4 ye kontrolüm var cinsiyetini öğrenir miyim o zaman? Siz ne zaman ögrendiniz?
BirVeraAnnesi35 eknsnsr98 Ben 22.haftada öğrendiğim için 11lerde öğrenemeyebilirsiniz tahmin ediyor doktorlar ama göstermedi göremiyorlar😊
Ayce09 R_abia Benimde aynısı oldu ☺️ Erkeğe alışmıştım çıkıntısınıda görmüştüm kız diyince bi garipsedim ama şimdi alıştım kızıma 🥰
Eslina R_abia kız cocukları geç gösterir derler ben ilk kızımda 10 haftalıktı öğrendim kızım 3 yaşında oğlumuda 11+5 te öğrendim
Ayaf Bizde 12haftalik olduk inwAllah cumaya randevumuz var Allah nasip ederse..o zaman ogrend bilecekmiwim..ancak en dogrusu 14 haftasindan sonra biliniyor canim..benim doktorum bu konuda iwinin en iyilerinden 12haftasindan sonra soyleyecekmiw😍😍😍
Ryhn0 Biz 14 haftaligiz 10 gün önce gittim henüz erken dedi doktor sanirim yanlış tahmin olmamasi icin soylemedi. 16. Haftayi bekliyoruz 😍
BirVeraAnnesi35 Mihriii benimkide 22.haftaya kadar gizlendi bağdaş kurdu kapandı ama sonunda gösterdi geneldede kız çıkıyor göstermeyenler😊