Prettymomy Arkadaşlar merhaba, Sanırım bu sepet beşiklerim 1 yaşa kadarda kullanılabilen daha büyük boy olanları barmış ama ben bulamadım? Denk gelen yada almış olan var mı aranızda? Yardımlarınız için 😊
Suracmlc Ben aldım kartalda kanz bebe mağazasından. Instagram adreside var kanz bebe kartal diye ordan ulaşabilirsiniZ.
Prettymomy Suracmlc hemen bakıyorum internet sitesine😊 ama ben ankarada yaşıyorum acaba burada da gidip görme şansım olur mu ki
Prettymomy Seyemm ne güzelmiş güle güle kullanın, bende sizin gibi uzun süre kullanmak niyetindeyim. Boyutları diğer markalara göre daha farklı o zaman değil mi? Gerçi şu an kanz sepet beşik yazdım ama çok sonuç bulamadım
Prettymomy Ezgi1234 ordakiler 1 yaşa kadar kullanmaya uygun mu peki bilginiz var mı? Detaylarında bilgisini göremedimde... teşekkürler😊
Ezgi1234 Prettymomy evet 1 yaşa kadar kullanılıyor zaten bu tarz beşiklerin boyutları genelde aynı genelde 1 yaşa kadar
Seyemm Prettymomy sagol tesekur edrm cnm evet boyutları farkli yani ayni bilirdim ama ole değil alinca anladim fark cok belli yani 😊arkadasim alti aylik bebegini sigdiramiyorken ben bir bucuk yasina kdr misil misil uyutum😊❤
Mr1517 Prettymomy Ben aldım kurulumuda basit almasam size atmam link zaten , bende güvenemiyordum ödeme kapıda oluyor garantiside var ben hatta nevresimleriyle aldım şuandada indirim de beşikler bende kaçırmayın görsel atabilsem kendiminkini atardım