EdaKartal açıkcası benim epidural alırım diye en başından bi planım yoktu. Doğumhaneye alındım açıklığım ilerliyordu bi süre sonra epidural isterseniz yapabiliriz dediler kabul ettim. Kan alınıp bakılıyor sonra anestezi uzmanı geliyor, kambur bir şekilde duruyorsun o katater yerleştiriyor ve içine anestezi maddesini enjekte ediyor. Hiçbirini hissetmedim hatta ben kambur duruyordum çoktan bitti dediler de doğruldum. Kasılmaları hissediyodum 1 ağrı hissetmiyodum. Etkisi geçmeye başlayınca ikinci dozu istedim sonra da gerek olmadan doğurdum zaten. Ikınma hissimde vardı bazılarının anlattıkları gibi ıkınma hissim de kaybolmadı. Ayrıca bebeğimin kafası çok yukardaydı bir türlü inmiyordu ikinci doz epiduralle beraber suni sancı da takıldı bana ve bi anda indi kızım ve doğurdum. Epidural ayrıca kasları gevşettiği içinde kızımın kafasının inmesine yardımcı olmuş. Doğum masasından inip kendim yürüyebilecek kadar iyiydim. Doğum sonrasında da ne baş ağrısı ne sırt ağrısı yaşamadım. Çıkartırlarken de hissetmedim. Yalnızca ilk wc ye bir türlü çıkamadım çişim vardı ama yapamıyordum bi sonda taktılar sonra da kendim yaptım. Onda da hiç acı olmuyo sondayı abartıyolar. Rabbim yine nasip etsin inş