Deletedmom090 Kizlar uyku hali ve halsizlik var bende adetime 8 gun var ara ara kasigimda agri oluyor .bu gun test yapdim ilk idrarla ama negatif sonuç hani duşunuyorum ki olmuş olsaydi çook silik te olsa çikardi ama t çizgisi bembeyaz bi yandan da bugun gecenin 3 de uyanmiştim canim kelle paça çorbasi istedi asla gece uyanip yemek yiyen biri deyilim hatta yemeyim cok zayiftir yemek yemeyi unutduğum bile oluyor ya nolur dua edin bana umudum yok bu aydan ama halsizimde karnimda qarip agrilar var bunuda adet olacagima bağliyorum 😩😩
BY1 Deletedmom090 yaaa bende de aynı durum asla gece uyanmam 4 de uyanıyorum karnımda sürekli bi his var öğlen asla uyumam sürekli uykum geliyor inşallah hamilesindir 💃🏻💃🏻💃🏻
Deletedmom090 BY1 aynen bende oyle utanmasam esime git bana kelle paça bul derdim o kadar yani Allah yardimçimiz olsun ama yinede umudum hic yok Rabbim ikimizede isteyen her kezede yardim etsin
prenses_annesii2603 Hayırlısıyla hamilesindir canım adet olup ta hamile olanlar bile olabiliyor nasip işi bunlar içini ferah tut
Deletedmom090 prenses_annesii2603 Amin Allah razi olsun belimde de agri başladi deminden beri agriyo ama gebelik olsaydi testde çikardi dimi ama