Fasulyem22 Selanikyesm valla benim çok var ama ben almıyorum ama alacağım kökten değil ama kısaltacagim makina ile
Mirayemir Selanikyesm karnim buyuyene kadsr cok goze batiyodu simdi karnim kocaman hic belli bile olmuyo hamilelikte cikti zaten herkes dokunma dogumdan sonra dökülür diyo
Deletedmom6 Selanikyesm Benimde bi kez vardı almıştım daha önce şimdi çoğaldı çıktı rahatsız rdiyor alacaktım ama ne alakası varsa alma dediler bebeğe zararlıymış🤦♀️😏
SalihaSomuncu5 Selanikyesm cok siyah ve köklu olanlari aliyorum cimbizla. Gerileri duruyor hep cunku hamilelikten oldu zaten dokulecekler
Selanikyesm Fasulyem22 benmde var ama çok değil yinede rahatsız oluyorum acaba bebeğe sakıncası olırmu makina ile alınca
Fasulyem22 Selanikyesm kökten almaktan bahsediyorsan doğumdan sonra dökülüyor diyorlar hamilelikten önce göbeğinde tüy yoksa alma dökülür ama zaten varsa alabilirsin kasmadigin sürece sorun yok bence
Badevehande Kıllı gezemem hiç zaten kocaman göbek bide kocamı düşünüyorum bi yandan zaten fiziken deformasyona uğruyoruz bari kılsız gezelim 🙄
Ultraslan40 Kesinlikle alma. Hamilelikten dolayı çıkıyor o tüyler. Sonra dökülüyor zaten. Alırsan sonra kıl gibi sert çıkacak. Alanlar çok pişman bu forumda yazmışlardı