Masum Merhabalar 12 haftalık hamileyim diş dolgum düştü bebeğime bi zararı olur mu yeni dolguyu 4.aydan itibaren yapıyorlarmış cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
SemraKaraKonukcu Masum evet yaptırabiliyorsun 27.haftaya kadar sorun olmuyor. Bende dolgu yaptırmıştım ama dişçi eğer iğne vuracaksa Doğum doktorumdan onay istedi ondan sonra işlem yapıldı
AycanFb Masum canım benimde dolgulu dişim iltihap kaptı çok acı çektim doktorum 6-36 haftaları arası yaptırabilirsin dedi ve imzalı kağıt verdi bende yaptırıyorum 🤗
Prensprenses Ben diş hastanesinde hemşireyim yazmak istedim doktorunuzdan kağıt almadan gitmeyin eğerki dolgu yaptırma derse kadın doğum doktorunuz diş hekimine gidin geçici dolgu koyacaktır 2 dk da kendi sertleşen dolgu dişiniz kırılmasın diye
Anne66 Dolgulu dişiminim kenarı kırıldı geçici yaptırdım yine kırıldı kadın doğum doktorum dolgu yaptırabilirsiniz dedi ama discim yapmadı.. Ne yapmalıyım bilemedim
AycanFb Anne66 dişcinizi değiştirin bence kadın doğumcu doktorum bana aynısını söyledi bende öyle yaptım 🤣🤣🤣 İmzalı kağıt alın öyle gidin dişciye👍🏻