Bsra_96 Sumyydmr97 Anlamadiniz Cunku daha ogrenmedil 15 haftalik oldum 😅😅😅😅😅 Cevremdekiler Hepsi kizin olcak diyor
Ozguu Medine_1992 ah medine ah sen öğrendin ben kaldım 😂😂😂 ağlıcam artık. Bugünde bağdaş kurdu ulturosonu görünce ve yine göstermedi😭😭😭haftaya perşembeye kaldı
Sumyydmr97 Medine_1992 evertt gerçekten öyle maşallah şanslısınız bebişiniz sizi merakta bırakmak istememiş 💕😀😊
Kbrbydkk Benim de Perşembe günü randevum var. Heyecanla cinsiyet için bekliyorum. Üniversite hastaneleri söylüyor mu acaba erkenden? Yoksa özele gidicem cinsiyet için yaaa🙄
Sumyydmr97 Kbrbydkk çoğunlukla söylemiyorlar canım 16 haftaya kadar ama şansın varsa erken belli olur belki haftana göre 😀
Medine_1992 Kbrbydkk canım ben üni hastanesine gittim araştırma doktor doç çok iyi bir adamdı ben sormadan söyledi 😊kıza benziyor diye bende emin olmak için çıktım eşimle özele gittim doktor iyiyse söylüyor
Zeyk Mucizemleben ya o daha değişik olmuş 😬canım peki söyleyeceği bir hafta yok mu peki?burada devlet hast. 16. Haftadan sonra söylüyor ancak istisna hariç
Medine_1992 Zeyk canım ya o hastanelik değil doktorluk birsey bence ben gecen gittiğimde 13 haftalıgm bana söyledi başka bir kız vardı 15 haftalık diğer doktor ona söylememiş 🙄bunlar kafalarına göre takılıyor galiba
Zeyk Medine_1992 yya evet bazen istisna olarak soyleyebiliyorlar işte ben denk gelemedim ama bu hafta içi özele gidicem 10 Eylül doğum günüm bu sene bebeğim benim en büyük hediyem ogrenirsem de kurdelesi olur 😍🙏🌸
Medine_1992 Zeyk canım benim şimdiden doğum günün kutlu olsun aynen miniklerimiz bize dünyanın en güzel hediyesi oldu bu sene 💞💞💞inşallah naz yapmaz bebişin 💞