Sumyydmr97 BGLM canım seninkinin kesesi görünmüyor karanlık o yüzden sadece kemik yapısına bakarak iri gördüğüm için erkeğe benzettim ama kesesini görmediğim için emin değilim inşallah yanılmam gönlüne göre olsun öğrendiğinde yaz canım 🤩💗🌸
BGLM Sumyydmr97 âmin canım inşallah doğru tahminde bulanmışsındır yaa inşallah bu hafta gidicem dr öğrenince yazarim
Mlkn Sumyydmr97 Ya yine burda aslinda resim atmistim erkek denmisti sonra doktorum kız dedi icim rahat etmedi sizde erkek dediniz kafam allak bullak oldu😃
Sumyydmr97 Mlkn eğer doktorun kıza benziyor dediyse daha net bi detay görmüştür mutlaka canım sen yine de doktoruna güven bizimki sadece resme göre bir tahmin doktorun daha detaylı inceler 😃
Sumyydmr97 Mlkn bende öyleyim canım kız hissediyorum ama hep erkek diyor çevrem daha öğrenmedim bende önümüzdeki hafta gitcem hayırlısı bakalım yazarız artık birbirimize 🤣
Selmanur Sumyydmr97 benim resmim arkadan çekilmiş benimkine tahminde bulunabilinir mi duruştan falan https://i.hizliresim.com/7BWlkv.jpg
Sumyydmr97 Selmanur çok zor canım görünmüyor seni yanıltmak istemem daha net çekilirse dönmüş şekilde atarsan bakarım inşallah ☺️🌸
Zeyk Bebegumveben siz resim atmayı bu siteden denemeyin Google hızlı resim yazın çıkan siteye resmi yükleyin sonra altta çıkan linkler var o linki kopyalayıp burada yapıştırıp paylaşın sevgili anne adayı ☘