Sumyydmr97 Flzfkz hanım efendi ben size instagram hesabımı verdim ordan atabilirsiniz başka türlü yardımcı olamıyorum çok üzgünüm ☹️
Flzfkz Meşaja nasıl gidym sizin degl o teori yok tahmn yk burdn olur blen yokmu benim resmim neden gelmez Almanya mı die
Flzfkz Kesisi yuvarlak çıkıntı nerde olur kaç haftaya ben bakacam nası olur siz sölerseniz anlatrım el ayak kemk nasl olursa erkek
Sumyydmr97 Flzfkz siz adınızı yazın ben istek atarım resim attıktan sonra çıkarırsın beni olmaz mı 😅😅😅
Sumyydmr97 Flzfkz başka türlü yardımcı olamıyorum canım annenin bir tanesi de yazdı hesabını sorun olmaz ben sadece gerek görmediğim için yazmıyordum ama sırf size yardımcı olabilmek için yazdım
Flzfkz Sevap gibi senin doktor bilememiş ama sen bence için den hisler temis annem kimine malum edilir de diyo başka teorisi çok Muş
Sumyydmr97 Flzfkz ben kesin olarak söylemiyorum canım sadece tahmin ediyorum son sözü doktorlara bırakıyorum doktorlardan iyi asla bilemem buradaki anneler de bana yanlızca tahmin soruyor doğruyu doktordan öğrenip bana yazıyorlar o şekilde yani basit bir tahmin
nure nure Kız demişlerdi ama bende senin gibi düşünüyorum canım. Daha doğrusu benimki bir hissiyat 🌿Senden önce de bir genital nub teorisiyle uğraşan arkadaşa sordum o da erkek dedi. 1 hafta sonra detaylı ultrason var, sonucu yazarım insallah 😍