Mervenihat Kızlar akıntı için donaxyl fitil Kullanan varmı çamaşırım cok ıslanıyor bende mi oluyor bebeğin suyumu canım cok sıkıldı görünce
Kerem_alyadua Mervenihat ben kullandım iyi geldi bayadr yoktu ama yine basladı akıntım idrar tahlilinde enfeksiyon cıkmıyor doktr mantar akıntısı diyor
Hazalpber Mervenihat bu hafta idrar kültürü yaptı doktorum aşırı enfeksiyon çıktı 6 tane iğne verdi bitince hapa gececez bu arada aşırı akıntı vardı ama fitil vermedi
Bsrnhtn Benimde öyle canim 33 haftalik oldum günde 2 kere değiştiriyorum henüz birsey kullanmadim Perşembe günü randevum var bakalim doktorum ne diyecek. Bazen bende diyorum acaba su mu diye 😁
Mervenihat Bsrnhtn canım benim çamaşırım ıslanınca doktora yaZdım su gibiyse gel dedi suan hastane de yatışım oldu yatıyorum bebeğin suyunda azalma varmış
Hasisinmelegi Bende de ıslaklık ve sarı akinti oluyor bugün doktoruma danistim çok doğal birşey bu dedi. Bende bebek sivisindan suphelendim ama değilmiş çok şükür
Bsrnhtn Mervenihat umarim atlatırsınız canim bol bol su iç bende bugün kan ve idrar tahlili yaptim yarin sonuclari alacam. Perşembe günü randevum var.
Bsrnhtn Mervenihat benim suyu herseyi güzeldi bende idrarda enfeksiyon cikti sadece bide kansizlik var bende
Bsrnhtn Bende de enfeksiyon çıktı canim ilac yazdi onları kullanacam 1 ay düzenli kullan dedi gecer bakalim artik 😊