melikeakman A_S_K benim geçen hafta dönmüştü sevinmiştim 🙂bugün kontrolüm vardı doktor yine başı yukarda görünüyor dedi. Bu arada 35+6 haftalığım🥺 umarım döner tekrar..
A_S_K melikeakman aynıyız😂 benim doktorum daha dönmesine ihtimal vermiyorum dedi 24ğüne kontrol verdi. Tekrar bakacak olmazsa sezeryan günümüzü alıcaz🤭
melikeakman A_S_K ya bana öyle demedi akşamları bol bol yürüyüş yapmamı önerdi 😇 haziran ayında bir arkadaşım doğum yaptı doğumdan 1 hafta önce bebeği dönmüştü. Ama hiç sıkmayalım canımızı bebişlerimiz sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil canım 🥰🥰
Balogul A_S_K dönsün dıye bol bol secde pozısyonu yaptım günce 3 kere 2 şer dk ve bacak arama yüksek yastık koyarak uyudum bırde elim karnımda 41 Fatiha yaptım bol bol
A_S_K Balogul ben hep yastıkla uyuyorum. Secde pozisyonu şu kadar süre falan bunlar bana hurafe geliyor kusura bakma canım🤷🏻♀️ bebek döneceği varsa dönüyor
Balogul Kızlar bugün peçeteye af edersiniz beyaz sümüksü yoğun bir akıntı geldi ilk defa nişan kanlınolur dıyorlar ama böylede olur Mu ki bilgisi olan varsa yazabilir mi
Balogul A_S_K ne kusuru canım ama. Ben bızzat yaşadım döndü https://youtu.be/ Bu vıdeo ve kadını araştır istersen ama tanı hersey nasıp kısmet
A_S_K melikeakman dönecek bebek dönüyor ya ayağım ağrıyor bu ara kemiğim şişti falan çok yürüyemiyorum neden oldu fikrim yok açıkçası :/ ama ondan önce bol bol yürüyordum haftasonları özellikle