sabahnezlesi Merhaba, Çok aktif bir kullanıcı olmasam da çok sıkı bir okuyucuyum. Doğum hikayemi sizlerle paylaşıp aranızdan ayrılacağım. 28.08.2019 çarşamba akşamı karnımda anormal kasılmalr ve ağrılar hissettim. 38+5 teydim ve bebeğim 2 hafta önden gidiyordu. Duş alıp pilates topunda hareketlerimi yaptım, fakat gece boyu tekrar aynı şeyleri yaşamadığım için yatıp uyudum. Sabah uyandığımda karnım çok garip bir şekilde kasıldı ve tam 3 dk boyunca aynı şekilde kaldı. Bu beni çok endişelendirdi. Normalde randevum cuma günü olmasına rağmen doktorumla irtibata geçerek kendisine durumdan bahsettim ve hemen gelmemi istedi. Bu haftaya kadar hiç bir problem yaşamamıştım. Beneğim ve ben gayet sağlıklıydık ve normal doğum için zamanını bekliyorduk. Muayeneye girdiğimde bebeğin boynunda kordon olduğunu, bebeğin aşağıya inmek istediğini ama kordonun izin vermediğini, nst de çıkan ve yaşadığım kasılmalar nedeniyle bebeğin oksijensiz kalabileceğini, süreci riske atmak istemediğini söyledi ve ben apar topar biraz endişe biraz hüzünle acil sezaryene alındım. Bebeğimin boynunda tam 3 tur kordon vardı ama çok şükür 4 kilo ağırlığında ve gayet sağlıklı dünyaya geldi. İlk gün şiddetli (10/10) ertesi günler orta şiddetli (10/6) ağrılarım oldu, şu an 4. Günümüz ve hala ağrılarım var ama size bu satırları yazarken evimizde, yatağımızda koyun koyuna yatıyoruz. Bu koku, bu sıcaklık, bu his hayatımda daha önce hiç tatmadığım şeyler. İyi ki senden vazgeçmemişim minik, hamilelğim süresince yaşadığım depresyon, mutsuzluk ve isyanlarım için beni affet. Baban sen ve beni çok çılgın günler bekliyor. Seni seviyorum.