Annesininaminesi Bir gün var bir gün olma ak şekilde geri başladı anlam veremiyorum bir yandan nefes tıkanıklığı bir yandan bu🤦🏻♀️
Elininanasi Annesininaminesi doguma yakinsin canim korkma Herkesde oluyo.bende 35 haftalikken basladi doktorum 38 de dogulucak bebek dedi.38 hafta bjtirmedi hic.kusma ishal vardi bendede.rahim açiliyorumus korkma
SalihaSomuncu5 Annesininaminesi bende 35+4 üm iki gundur bogazima bi yumruk oturdu gelde nefes al cokta gaz yapiyo migdem cikar cikar bitmiyor ya bunaldim iyice. Karnimda cok sertlesti hic yumusamiyor taş gibi
Asporcee Elininanasi ya ishal gerçekten erken doğum belirtisimi ben 33 haftalıgim 2 haftadır bulantilarim var ve sürekli ishalim
Annesininaminesi Elininanasi ay hadi bakalım inşAllah sağ Salim gelsin gün içinde ara ara toplanıyor bir yere bir de çok afedersiniz tam alttan ara ara sancı vuruyor
Elininanasi Asporcee o haftalardan bendede vardi doktorunuz bi sikinti yok dediyse yoktur.moralinizi boazmayin annelik bu😊mecburuz katlanmaya Ishal ve kusmalar rahim açilmasini sagliyor yani sirf acilman var demek deyil yavastan doguma yakin olir bunlar
Annesininaminesi Elininanasi hadi bakalım inşAllah çok korkuyorum ama bir yandan da doğsun artık diyorum 🤷🏼♀️
Annesininaminesi SalihaSomuncu5 al benden de o kadar eşime çağıldayıp duruyorum agresifleşiyorum nefesim darlınca🤦🏻♀️