Misskokulumm LoriLori valla ben 32.haftada hepsini yıkadım utuledim ne kadar erken o kadar iyi hazırlıksız yakalanmazsin en azından şimdi 33+2 olduk tek eksiğimiz hastane çantamızı hazırlamak 😘
Fadiksamet LoriLori 32 haftada yikadim 34 e kadar utuledim hepsi bi anda olmuyo minik minik sicakta utule utule bitmiyo. 35 de de cantami hazirladim cok sukur simdi 37 deyiz bekliyoruz hayirlisiyla
cennet22 LoriLori erken degil ya ilerde agırlasınca daha zor oluyo cnku insanın bisi yapasıda gelmiyo hemen yoruluyo
Toprak_06 Kızlar bebeğinizin kıyafetlerini makinedemi yıkadınız yoksa elde mi yıkadınız ? Ben ilk makineye atıcam demiştim bana makinede yıkama kıyafetler kendini çeker küçülür dediler doğrumu bu siz nasıl yıkadınız yada kaç proğramda yıkadınız 🌸
Bsralsn Toprak_06 canım makinalarda bebek programı var vrya hassas yazar gerçi ben hijyende ısıyı birazcık düşürerek yıkadım ama çekmedi hiç 🤷🏻♀️☺️
Misskokulumm Toprak_06 çamaşır makinesinde yikadim 30 derecede küçülme vs karşılaşmadım sadece renklerine dikkat et yeni oldukları için birbirine bulasiyo😘🤗
Fadiksamet Toprak_06 ben makineye attim cok buyuk hata yaptim ne kadar kaliteli urunler alsam da boya verdi esyalar birbirine mahvoldu aldigim tum esyalar tavsiyem elinde tek tek yika renklileri en azindan beyazlari da hepsini makineye koyabilirsin ama renklileri hic atma. Renkli dedigim bende beyazla kirmiziyi ayni anda atmadim tabi ki ama bu mesela beyaz üzerinde renkler oluyor ya ondan bahsediyorum elinde yika diye
Deletedmom133 Toprak_06 ben kısa programda yıkadım hiçte çekmiyor canım halada aynı kıyafetler duruyor ilk aldığım gün gibi
Bsralsn Misskokulumm renk koruyucu mendillerden kullanabilirsin canım bi tanesinin bile rengi karışmadı ☺️☺️
Misskokulumm Bsralsn aaa ilk defa duydum nevresimlerini yıkadım kırmızı içinde beyaz küçük yıldızlar vardı kırmızı renk beyaz yıldızlara bulaşmış hafif hafif başka renklerle atmamama rağmen nerde satılıyor canm
Bsralsn Misskokulumm Migros’ta carrefourda falan bar yanlış hatırlamıyorsam renk düzenleyici deterjan da vardı karışan renkleri bi nebze topluyor eşimin kıyafetleri bi ara karışmıştı o deterjanı almıştı kendisi
LoriLori Fadiksamet ahh uzuldum ,neyse saglik olsun ,ben genelde krem ve beyaz aldim duz tercih ettim,boyalarda kimyasal var nihayetinde,hernekadar yok deselerde .sağlıkla gelsin bebişin 🙏🏼
SalihaSomuncu5 Fadiksamet kaç derecede kac dakika yikatmissiniz. Ben herseyimi uygun bi siteden aldim sudan ucuzlardi ve yikadim utukedim bitanesi bile ne renk atti ne sündü kotu oldu bide utuledim mis gibi kaldirdim. Sizin sanssizliginiz yada bi yanlislik yapmis olmalisiniz. Herjes makinada yikiyor
Toprak_06 Fadiksamet teşekkür ederim canım tavsiyen için korkuyorum da renkler karışacak diye en iyisi bu sanırım 😊