LoveB 6+1 hafta şu an bulantı hali çok ama devirdiğim olmadı henüz çok halsizim sürekli uykum gelıyor🙈10 dakikadan fazla duramıyorum ayakta kasıklarımda belimde çok ağrı var her şey batıyor bide ya asla nazlı bir insan değildim ama şimdiden çok huyum bozulmaya başladı😅 depresyon gibi bir şey yaşıyorum ne olduğunu bende bilmiyorum 😝
Suheyla19A LoveB ay canim benim kendimi gördüm sende bende ayni sen gibi fazla ayakta kalamıyorum mutfaga girmek istemiyorum ve sebepsizce duygusallastim😂
Madameatalay Suheyla19A 6+2 yiz şu an çabuk acıkmak, yorgunluk ve en kötüsü de saman nezlesine yakalandım bir haftadır geçmiyor 😭
Suheyla19A Madameatalay ayy canim ihmal etme doktoruna görün limon felan bol bol vitamin al rabbim saglik versin ❤
Saliha28 Suheyla19A 8+2 bu haftaya kadar mide bulantısı ve fazlasıyla kasıkta sancı çektim ama şimdi biraz daha iyiyiz😍☺️
Birpsikolog Saliha28 Saliha28 8+3’üm bende. Benimde mide bulantılarım şu günlerde maşallahlar olsun ki azaldı 🙄🙈 zor günler geçirdim ama umarım bir daha gelmez🙏
Mucizemm19 9+1 iz bizde.Günler hiç geçmiyor sanki kızlar size de öyle geliyo mu😊Bir de dr 1 ay sonra çağırdı kontrole napcaz bilmiyorum 1 ay geçmez hiçç😌
Sermec Mucizemm19 canım ben en son 8 haftalıkken gitmiştim doktor 10. Haftada tekrardan cagırdı sna niye öyle 1 ay demis ikili test için gitmeyecek mısın 12 ya da 23 te yapılıyor dıye bılıyorum
Suheyla19A Mucizemm19 ayni durumdayiz tatlim 9+2 de benim doktorum 2 li test icin cagirdi 12 haftada bende onu bekliyorum ve zaman gecmiyor yaa 😐😐
Sermec Suheyla19A 9+5 haftalık hamıleyım sanırım 1 nısan da olacak kusma cok yedıgımde ve agır şeyler yedıgımde oluyor ara ara öğürme oluyor genelde iştahsızlık var cok agrım yok ama bacak agrısı bıraz cok oluyor ya varısten ya da magnezyum eksıklıgınden 🙂
Suheyla19A Sermec rabbim saglik versin canim benim hamilelik hic.kolay degil icimizde minicik kalp atiyor yaa bunu düşünelim 😊😊❤
Mucizemm19 Sermec 14 e kadar dedi bana dr cnm.Gecen haftaydı kontrolum.8+5 ken gittik.12+5 falan olcak ikili tarama zamani ama ben duramam zaten daha erken giderim 😊
LittleAnne 7+2 yim bende yeni yeni bulantılarım başladı çok acıkıyorum , su içmeye alıştırıyorum kendimi birde bazen zor nefes alıyorum acaba neden yarın doktora gidicem sorucam birde inşallah kalp atışını duyucaz dua edin duyalım kızlar 🥰🙏🏻
Suheyla19A Esma_korpinar rabbim bian once gecirir insallah bosver bol bol dinlen ben yemek yapamiyorum cok sukur annem.yan binamda oturuyo😊
Suheyla19A Damlaede amin insallah canim rabbim kimseye kaldiramicagi yük vermez hastalik dahi olsa hamilelik dahi olsa buna binlerce kez sukretmemiz gerek ❤