Umran90 Toparlangeliyosun Ya bizim de çok içimize sindi ben çok isim araştırdım ama en çok içimize sinen bu oldu bizde İdil de karar kıldık 😊
Ipek34 Toparlangeliyosun benim hep hayalim kizim olursa ferah koymaktı ismini. Oğlum oluyor. Inşallah siz ferah koyarsiniz
haklisinesracim Toparlangeliyosun Dilem bana çok dalga geçilecek bir isim gibi geldi. Bu çocuk okula filan gidecek ne bileyim onu da düşünün. Ferah çok hoş mesela
Toparlangeliyosun haklisinesracim haklisiniz her şeyi masaya yatırıp düşünmek lazım basit bir konu değil
BiDunyaMutluluk Toparlangeliyosun eşinizin hayaliyse bence ada koymalısın canım. Benim eşimin de hayali oğlu olursa ege koymakmış biz düşünüyoruz ege ismini. Hevesi kırılmasın bence ipek ada da güzel oluyor.
Toparlangeliyosun BiDunyaMutluluk hayalinde ısrarcı olsa onu kırmam o da benim gibi çok kararsiz Ferah içimize sindi gün geçtikçe ama Dilem dedik baştan sanki o Dilem i aldatacakmışız gibi geliyor diye gülüyor 🤣🤣🤣
BiDunyaMutluluk Toparlangeliyosun başta biz de öyle olduk ya hep ertuğrul ege demiştik bekarken bile öyle diyorduk şimdi değiştirdik, ertuğrulu aldatmışız gibi oldu 😂
Didi6 Yeri gelir en tuhaf isimli çocuk sınıfın popüleri olur, yeri gelir en sıradan isimli çocuğun ismiyle dalga geçilir. Belki dalga geçilir diye bir isimden vazgeçmeyin bence. Isteyen her isimle dalga geçer. Dilem güzel bir isim, dilenmeyi çağrıştırıyormuş hikaye. Defne de defnetmeyi çağrıştırıyor, Azra da azrail'i çağrıştırıyor. Ama bu dönemin en popüler isimleri.
Toparlangeliyosun Didi6 çok haklısınız çevreden etkilenmemek gerek her isme bir kulp takılıyor sonuçta