Bahar87 Doktorum ilk ultrasyonda iki kese gördü, 8inci haftada tek kese diyor böyle bi olay basiniza geldimi acaba baska bi doktorami gitsem 🤔
Ozgdnc Bahar87 ikiz kaybolma sendromu diye birşey var. Başta 2 kese görünüyor ancak sonrasında 2.kese de bebek olusmuyor kese de kendini yok ediyor muhtemelen böyle bir durum yasamissiniz
Superfreshlerim Bahar87 canım ben yaşamadım ama arkadaşımın baştan iki keseydi sonra teki gelişmemiş yok oldu tek kaldı
uyanikkeda11 Bahar87 benim iki keseydi ikisindede 6. Haftada kalp atışı duydum 8. Haftada gittiğimde biri tamamen kaybolmuştu :) nasıl oldu anlamadım hala anlayamıyorum 🤗 şuan tek 35. Haftadayız 🥰
Melek31 Bahar87 bende de oldu canım aynısı 5+4 te ikiz gebelik olduğunu söyledi hatta bize de gösterdi dedim nasıl olur ailemde ikiz yok keza eşimin ailesinde de. Olur mu öyle şey bu olabiliyor dedi hatta bu şekilde benim onun için 91.ci hastası olduğumu söylemişti 2hafta sonra gel dedi ve gittiğim de tek gebelik olduğunu o görünen şeyin kistin patladigini ve onun sıvı alanı olduğunu söylemişti şuan hala tek gebelik yaşıyorum 22+1 im oğluma hamileyim 🌹🙏
Bahar87 Ozgdnc evet kaybolma uyanikkeda11 ben iki doktora gittim birisi iki kese görünüyo dedi digeri tek kese bakalim haftaya tekrar randevum var hayirlisi artik bizde ikiz diye cok sevinmistik nasip 😊
Kbrazcan uyanikkeda11 aynı benimde öyle oldu 2 sinin de kalp atışını duymuştuk 2 hafta önce Pazartesi gittim birinin kalp atışı vardı diğeri yoktu 7 haftalık kalmış biri şuan 10 haftalık gidiyorum bende anlamadım nasıl sevinmiştim hayırlısı 😢
Berdogan Benimde iki kese idi tüp bebek iki embriyo tarnsfer edilmişti. Ikisi tuttu 8.hafta ikisinden de kalp atışı aldık fakat 12. Haftada gittiğimizde birinin kalp atışı durmuştu kese hala vardı kendi kendine yok olur dedi Dr ama hala çok küçük var sanırım diğeri sağlıklı çok şükür 29. Haftadayız
uyanikkeda11 Bahar87 aynen nasip canımmm 🙏🏻 Ben çok sevinememiştim ikiz dediğinde çok korkmuştum nasıl taşıcam sağlıklı olcaklar mı erken doğarlar mı acaba diye 😔 yani çok sevinememiştim bide ilk hamileliğimdi. Ama tabiki Allah onun sabrını verirdi eğer gitmeseydi ❤️
Bahar87 Melek31 tskler canim cevabin icin ayni benim durum demekki ben almanya dayim burdaki doktorlar türkiye de gibi uzun uzun konusup anlatmiyorlar iyiki bu programi indirmisim aradigim her soruyu burda bulabiliyorum sagol tekrar. Aslinda tek yada ikiz önemli degil saglikla kucagimiza almayi rabbim nasip etsin hepimize ☺️
Sinem0070 Bende ikizlere Hamileyim doktor 6 haftalıkken 2 kese var dedi ama kaybolabilirde dedi bir kese bozuk dedi yapısı elhamdulillah 26 haftalık ikizlerime hamileyim .. bazen kese eriyip yok olabiliyormuş tüpbebeklemi hamile kaldınız ?
Sinem0070 Bende almanyada yaşıyorum 😊İnan Türkiye’de tatildeydim 6 hafta buradaki doktorlar çok daha iyi Türkiye’de özel hastanelerde bile memnun kalmadım ben burda daha ilgililer en ağzından benim doktorum
Bahar87 Sinem0070 ben doktorumdan memnun degilim canım cok kalabalik herzaman sira bana geldiginde sanki aceleyle bakip gönderiyo gibi geliyo bana, haftaya tekrar randevum var bakalim yine cok ilgilenmezse baska doktora gitcem
Sinem0070 Bahar87 Almanyada hangi semtde yasiyorsun Bilmiyorum benim Doktorum cok tecrübeli ilgili alakali o yönden sansliyim Doktorum Türk . Memnun degilsen degistir tabiki doktorunu sonucta bebeginin sagligi söz konusu
Bahar87 Sinem0070 hessen eyaletindeyim canim türk degil doktorum alman, haftaya tekrar kontrolüm var nasil ilgilenecek ona göre kararimi veririm