Rabia5541 Kızlar Bebek çantası alacağım bir sürü özelliği cepleri var ortopedi felan ama bi sitede 90 tl bi sitede 200 . Karar veremedim aradaki fark ne sizler nerelerden aldınız ?
Tgce16 Rabia5541 bende kararsızım aslında çok para vermek istemiyorum ama internett gördüm termoslu su geçirmez olanlar falan var napsam bilmiyorum
Deletedmom277 Rabia5541 https://m.n11.com/babymom-anne-bebek-bakim-cok-fonksiyonlu-sirt-cantasi-P273453777?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIxvSl2O6x5AIVybHtCh1nDgrDEAQYASABEgItS_D_BwE bunu kullanıyorum çok memnunum oldukça fazla gözü var ve extra termal yeri var mama yada süt koydugunuz zamanda soğutmaz.
Melike35 Rabia5541 İzmir ksk da okul çantası vs satan yerde buldum ben, termos gibi özellik olan yeni ceplilerden aynı gibi gözüken 3 çanta gösterdi beğendiğimi 160 dedi pazarlıkla 130 a aldım Yakında falan varsa bi bak derim
Milamoms Rabia5541 Tgce16 Hataydayım burda lequenn marka olan var komşumuz satıyor bebek mağazasında 150 liraya almıştım hastane Çantası yaptım onu inanılmaz geniş iç haznesi var
Rabia5541 Gurbetgelini konu bebiş olunca dayanamıyorum ilkin heyecanı bide aynı ürün arada ucuk bi fiyat olunca şaşırdım araştırdım bide buraya sorayım dedim cnm
Gamzelianne1453 Rabia5541 ben bunu aldim su geciremz kumas leke tutmuyor termos bolmeli bol gozlu [](https://hizliresim.com/p5Nbgr)
Ay_ce_ha_19 Gamzelianne1453 bende de mavisi var içi çok geniş daha kullanmak nasip olmadı az kaldı inşallah ama çok iyi bir çanta
Gurbetgelini Rabia5541 doğru canım insan en iyisi olsun istiyor hep zaten belli olur canım gözlerinden falan Hangisi daha kaliteli
Gamzelianne1453 Rabia5541 evet ama aldigim kisi sayfasini kapatti 140 tl fln suan instgramda #lequeen diye aratin cikiyor hepsi su akip gidiyor ustunden leke tutmuyor fermuarlari yumusacik ici bol bolmeli lequeen yazin youtube danda bakabilirsiniz bu markayi tek gecerim 😊🥰
Milamoms Rabia5541 150 ye bulamazsanız daha fazla para verip almayın ben size gönderirim yazık günah çanta elinize geçince ödersiniz
Nur___ Rabia5541 ebebkte, babyes marka ve civil de nivea marka gördüm fiyat iyi bide herzaman kullanılacak çantalar 🌺