Kbrbydkk Kızlar daha önce 21.haftada erken doğum yaptım. Şimdi 12+1 hamileyim. Geçen hafta pazartesi doktora gittiğimde Rahim ağzı kapalı ama boyu çok kısa düşük tehlikesi çok yüksek dedi. Önceki doğumda da rahim ağzını tıkayan mukus gelmişti ama ben farketmemistim. İki gündür sümüksü ama az az akintim var. Rahim ağzı açılmış mıdır acaba? Perşembe günü randevum ama beklemesem mi?
Superfreshlerim Kbrbydkk canım daha önce böyle birşey yaşadıysan hiç riske atma beklemeden git doktoruna görün bence biz be desek boş
Betzm Kbrbydkk bende de bugun geldi sarı böyle katı sümük gibi 3,5saatlık yolculuk yaptım dünde dinlenemedim sanırım ondan korkmak istemiyorm inşallah sende korkma dua edelim🙏
Kbrbydkk Minikmucizem_ ya nasıl anlatayım. Normal akintilarimdan daha yoğun.Camasirimda damla şeklinde yumurta akı gibi degil. Normal akintim o şekilde oluyor. Bu sümük gibi
Deletedmom0065 Bende de oluyor ara ara yumurta akı akıntı. Bu tehlikeli bi durum mu?? Normal degil mi kokusuz saydam akinti?
Minikmucizem_ Deletedmom0065 bende de bikere oldu yumurta aki az simdi okuyunca benimde aklima takildi
Kbrbydkk Deletedmom0065 benimki yumurta akı gibi değil ama o normal hep oluyordu beyaz yumurta akı gibi olan
Minikmucizem_ Kbrbydkk bence bekleme git doktora. Madem daha oncede boyle bisey yasadin hic riske atma
Deletedmom0065 Kbrbydkk çok tesekkur ederim sizde hareketli bir gun gecirdiyseniz eger olabilir bol bol dinlenin. Hicbir sey olmaz insallah.. yatın
Kbrbydkk Kızlar doktorumu aradım. Durumumu biliyor. Dün biraz ayakta kaldım normalde yatıyorum. Çok ayakta kaldiysan rahim ağzı aşağı doğru baskilandigi için olabilir dedi dinlenecem eğer gecmezse acile gideceğim. Teşekkür ederim size😊
Sla Kbrbydkk biraz geç yazıyorum ama bende suan 20 haftalgm bende de sari sümüksü akıntı oldu ve cok yurumustum 21 hftalk erken dogumunda noldu suan cok korktum onu okuyunca